To je to što me zanima!

Milijana napala Milojka: Obećao si mi silikone, a hoću i stan...

Najkontroverzniji par Balkana, Milijana (22) i Milojko Božić (74) cijelo vrijeme šokiraju javnost svojim ponašanjem u showu. U zadnjoj svađi mlađahna Milijana napala je Milojka da joj još nije platio povećanje grudi...
Vidi originalni članak

Kontroverzni supružnici Milijana (22) i Milojko Božić (74) opet su se posvađali u reality showu 'Parovi'. Kako je Milijana nedavno izjavila Milojko joj je obećao platiti silikone u grudima. Ta operacija stoji oko 3000 eura. Milijana nije zaboravila na Milojkovo obećanje pa mu je usred još jedne u nizu rasprava predbacila da joj još nije platio odlazak na zahvat Zbog još jedne svađe u nizu srpski mediji nagađaju da se najkontroverzniji par Balkana razvodi. Naime Milojko je optužio suprugu da je zločesta te joj poručio da više ne može s njom normalno funkcionirati.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U očima ti se vidi da si zlobna. Znaš ti dobro zašto se ne čujem sa svojom kćerkom - optužio je Milojko Milijanu. Ona je pak bila u šoku kad je čula da je Milojko okrivio da zbog nje nema kontakt sa svojom djecom.

KONTROVERZNI PAR Milijana ljubuje s Kobrom dok je Milojko optužuje: 'Tukla me'

- Nisam ti nikad zabranila da se viđaš s njima. Čak naprotiv tvoje dijete je pristalica toga da mi prepišeš kuću - odgovorila mu je Milijana.

Kad su završili raspravu o imovini Milijana se vratila na pitanje silikona koje žarko želi.

- Želim stan, to mi je jako potrebno. Ali i silikone koje si mi obećao - zaključila je ljutita Milijana. 

Podsjećamo, o Milijani i Milojku ovog ljeta pisali su i svijetski mediji. Nedugo nakon svadbe otišli su u reality show, gdje je Milijana nekoliko puta prevarila Milojka. Srpski mediji pišu kako su supružnici jedni od najplaćenijih u cijelom showu, te da su zbog toga cijelo vrijeme skloni svađama i skandalima.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 07.03.2020.

    Milojko muljator!!! Hahahahah znala sam da neće dobiti ništa ,a Milojko redovito umakao.... Hahahahah

  • Blue Star 07.03.2020.

    Pa Milojku pobogu, dovedi decu da se Miliana igra sa vršnjacima 😆

  • border 07.03.2020.

    Moja je baka znala reči:sve ti mogu dati, samo ti ne mogu dati pameti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare