To je to što me zanima!

Milijana ostala izigrana: Žabac smislio pakleni plan sa ženom

Milijana se posvađala s ljubavnikom Žapcem. Otkrio joj je kako je, dok je bio izvan 'Parovi', sa suprugom dogovorio da ima aferu. Na to saznanje Milijana je poludjela dok se Milojko mazio s drugom na kauču
Vidi originalni članak

Milijana Božić (22) više ne krije svoju zaljubljenost u bivšeg robijaša Nemanju Stamatovića Žapca, zbog kojeg je ostavila 53 godine starijeg supruga Milojka.

No nedavno je vidjela da njezin ljubavnik namiguje Slađani Petrušić (36), koja je hrvatskoj publici poznata po Malnarovoj 'Noćnoj mori', pa je odlučila ne razgovarati s njim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hoćeš li da ponovim ono što si mi rekao sinoć, pa da mi lupaš glavu u stol? Da Bog da ti umro znaš tko - govorila je Milijana.

LJUBOMORA NA VRHUNCU Milijanu držali zaštitari: Tukla je ljubavnika jer namiguje Slađi

- Ništa nisam napravio. Takva joj je faza. Ona je ljubomorna - rekao je Žabac. Milijana se nadovezala kako nije ljubomorna te da ju Žabac ne zanima. 

-  On se igra sa mnom i to je tako. Ja više ne vidim pravu situaciju. Ja nisam za zaj**anciju. Da Bog da ti umrla žena - rekla je oštro Milijana. Dok su se oni svađali, njezin muž Milojko i Aleksandra su ih promatrali dok su se mazili na kauču.

- On je rekao sinoć da je aferu dogovorio sa ženom zbog realityja - viknula je Milijana. Osim s Milijanom Žabac se nedavno posvađao se s njezinim mužem Milojkom, koji je ogorčen.

- Došla mi je Milijana i kaže kako je Milojko obećao da će joj pripisati kuću ako mene ostavi. Jesi ti lud? - vikao je Žabac.

MILIJANA Nije se razvela, a želi u drugi brak: 'Što ako opet kažem da?'

- Smirit ću te kao bubu! Vidjet ćeš ti! Nećeš biti žabac, već kornjača! Zapamti što ti kažem, ona će ti doći glave - uzvratio je Milojko.  Prije nekoliko dana Žabac se ljubio s Milijanom u krevetu pored Milojka, a proširio je i vijesti kako je Milijana trudna. Iako su i Milijana i Nemanja još uvijek u braku njima to očito ne predstavlja preveliki problem.

Otišli su i 'korak dalje' te su imali seks pred punom sobom ukućana, uključujući Milojka. Naime, kada su se svjetla ugasila i kada su ukućani zaspali, njih su se dvoje prepustili strastima.  Milijani je uskoro rođendan, koji s nestrpljenjem priželjkuje.

- Nadam se da će napraviti veliku zabavu i da će doći stariji glazbenici kako bi mogla plesati s njima i ludovati. Pokazat ću i Milojku i Žapcu da ne ovisim o njima i da mogu ovdje biti sama. Muka mi je da se na osnovu moje slave oni provlače - kaže Milijana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 20

  • serpentine 05.12.2019.

    Al ovaj ima tulavu zenu kad ju uspije tako izmanipulirat .ahahaha

  • smradacdubrava 04.12.2019.

    O majke Ti Mile sta je ovo

  • 04.12.2019.

    Mislim da bi se show trebao zvati 'luda kuca'...da njih sve u jednoga stavis,ni taj ne bi bio normalan

Komentiraj...
Vidi sve komentare