To je to što me zanima!

Milijanina sestra: 'Milojko je u selu poznat kao perverznjak...'

Kontroverzni reality par Milijana Bogdanović i Milojko Božić ponovno su u središtu pozornosti. Nije tajna da Milijanina sestra ne odobrava njihovu vezu, a sada je i 'popljuvala' Milojka...
Vidi originalni članak

U srpskom realityju 'Parovi' drame ne nedostaje, pogotovo kada je u pitanju kontroverzni par Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74). Osim što je javno priznala da je imala spolni odnos s natjecateljem Aleksandrom Požgajem (35), Milijana je nekoliko puta fizički napala Milojka, a on joj se nije libio uzvratiti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Milijanina sestra, Olivera Bogdanović, šokirana je njezinom vezom s 53 godine starijim Milojkom. Sada nije štedjela riječi pa je 'popljuvala' sestrina izabranika, prenosi Svet poznatih

- On je u selu poznat kao perverznjak. Nitko ga ne podnosi, svi bježe od njega. Ja ne znam što je mojoj sestri. Za Božića se priča da je lopov i veliki lažov, nema koga nije prevario za nešto. On je loš čovjek - rekla je Olivera. Dodala je kako se njihov otac jako nervira zbog svega.

'NOVA DRAMA' Milijana o Milojku: 'Nastavit ću ga psihički maltretirati. Moj je'

- Milijana, kakva god da je, njegova je kći, ali mislim da je pretjerala. Ona je sebična i radila je što je htjela, a ni trenutak nije mislila na sve nas - zaključila je Olivera.

Inače, Olivera je nedavno ušla u 'Parove', a pri ulasku u kuću nije htjela ni pozdraviti Milojka zbog toga što misli kako cijelo vrijeme glumi. 

'TRETIRA JU KAO SLUŠKINJU' Milijanina sestra upala u show: Milojko ju iskorištava i glumata

- Nije me šokiralo kad sam saznala da je sa njim, jer je ona uvijek voljela starije, ali ne baš toliko starije - komentirala je tada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Idi na 24sata

Komentari 31

  • kung fu panda 29.05.2019.

    Ma nije moguće 😛

  • mibu 29.05.2019.

    Kakve budalaštine i likovi.😁😁😁

  • Papatest 29.05.2019.

    To što voli mladu p.. ne znači da je perverznjak,nije to dijete kakvo vole svećenici

Komentiraj...
Vidi sve komentare