To je to što me zanima!

Milijarder Rupert Murdoch (92) svoju je bivšu suprugu ostavio preko e-maila: 'Iznenadio me..'

Nikada nisu imali problema niti su se svađali, pa je bivšu manekenku Jerry Hall veoma iznenadio nagli prekid preko poruka
Vidi originalni članak

Milijarder Rupert Murdoch (92) koji je nedavno raskinuo zaruke s radijskom voditeljicom Ann Lesley Smith (66), svoj je prethodni brak s bivšom manekenkom Jerry Hall (66) okončao putem e-maila, navodi Vanity Fair.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Drama u devedesetima Milijarder Rupert Murdoch (92) prekinuo je zaruke nakon dva tjedna: Ipak ništa od pete žene

Par se vjenčao u ožujku 2016. godine, tjedan dana prije Murdochova 85. rođendana. Bili su u braku šest godina, a potom su se razveli. Hall je podnijela zahtjev za razvod navodeći kao razlog 'nepomirljive razlike'.

Mjesec dana poslije finaliziran je razvod, a navodi se kako je Murdoch bio taj koji je odlučio okončati brak i da je to učinio kratkim e-mailom od 33 riječi.

OPET U BRAK Milijarder Rupert Murdoch (92) oženit će se po peti put: Zaručio je 25 godina mlađu djevojku

Jerry, koja je inače bila i bivša partnerica Micka Jaggera (72) je čekala supruga Ruperta da dođe na njihovo imanje u Oxfordshireu kada je pogledala svoj mobitel i vidjela da od njega ima samo poruku. U tom je e-mailu Rupert napisao da je njihovoj vezi došao kraj.

- Jerry, nažalost sam odlučio prekinuti naš brak. Svakako smo se lijepo proveli, ali ja imam puno posla. Moj njujorški odvjetnik će odmah kontaktirati tvoga - navodi se kako je to bio dio poruke.

Ona je bila začuđena porukom jer se nikad nije svađala s Rupertom. Navodno joj je naredio da u roku od 30 dana iseli svoje stvari i da pokaže račune kako bi dokazala da stvari koje uzima zaista njoj pripadaju.

brzo prebolio bivšu Milijarder Rupert Murdoch (91) opet ljubi mlađu, pola godine nakon razvoda od Jerry Hall

U razvodu Jerry je pripao njihov dom u Oxfordshireu u kojem je navodno otkrila da sigurnosne kamere na posjedu i dalje šalju snimke Foxu, televizijskoj mreži koja je dio Murdochova medijskog konglomerata, a ona ih je isključila. 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE SERIJALA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • VLADEK72 14.04.2023.

    Kaj ovaj nema para da mu malo zategnu lice ko onom polumrtvacu Berluskoniju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare