To je to što me zanima!

Milijunaš hvalio suprugu na sav glas, ona ga ostavila?

Donedavno je jedan od najbogatijih Rusa u Hrvatskoj Dmitri Železnjak svoju suprugu Olesyu nahvalio. Na šuškanja o razvodu je zanijemio...
Vidi originalni članak

Prije nekoliko godina bračni par Železnjak ljetovao je u vili na Hvaru čiji tjedni najam stoji 90.000 kuna. Železnjak je tamo dao intervju hrvatskom tjedniku. Kasnio je na intervju zbog posla u Splitu, a za to vrijeme im je Olesya pozirala pričajući kako se zbog Dmitrija (50) ostavila modnih pista. Naposljetku se na horizontu pojavio Železnjak s društvom u gliseru. Uplovljavajući u uvalu, Olesyja je potrčala prema pristaništu šireći ruke prema suprugu. Izljubili su se i izgrlili i tek onda je bio spreman za intervju. Dok je pričao, držali su se za ruke. No Olesyji su, čini se, dosadili i kuhar i domaćica i sobarica i vrtlar koji su joj bili na usluzi. Železnjak je stalno na putu, a njoj je, navodno, dosadilo samovati. Par se, šuška se, udaljio i razvod je na pomolu. Železnjakov prijatelj Vladimir Kraljević, organizator izbora Miss Universe, iznenadio se čuvši za razvod.
- Ne vjerujem da je to istina. Zadnji put sam ga vidio prije Božića i bračne probleme nije spominjao. Doduše, on baš ni ne priča o privatnom životu. Jedino što bi govorio je da mu je žena najljepša - ispričao nam je Kraljević.
- On jako voli Hrvatsku i vjeruje da će njegova votka uspjeti. Možda je pričama o razvodu pokušava reklamirati - kaže Kraljević i dodaje da Rus nije “noćna ptica”.
- Malo s kim izlazi. On je cijeli u poslu. Ali krasan je čovjek. Svima bi pomogao. Mnogima se sviđa, ali on se s njima samo zeza, nije zavodnik - kaže Kraljević.
Železnjak je preko PR agencije rekao da ne bi komentirao svoj privatni život.

OKRUŽEN LJEPOTICAMA, NO UVIJEK STROGO POSLOVAN
Petra Maroja zaštitno je lice Železnjakove votke Akvinte, koju proizvodi u Imotskom, a distribuira po svijetu. Votku je promovirala u Londonu i Cannesu. Akvintu su u Londonu predstavljale i Fani Stipković i Antea Kodžoman. Ni jedna od manekenki nema pojma o njegovom razvodu jer, kažu, toliko dobro ga ipak nisu upoznale.
- U Londonu se upoznao i rukovao s nama, i to je sve. Bile smo tamo deset dana, a on se pojavio jedan dan. Bio je strogo poslovan. Tako i volim - kaže Antea. I Fani kaže da je prilikom upoznavanja Železnjak bio poslovan. Suprugu mu, kažu, nikad nisu vidjele. Petra je još dodala da je Železnjak čovjek iznimno vedra duha.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • voreti3 19.02.2009.

    šta je dobra ova petra maroja... cura stvarno dobro izgleda, za razliku od onog čuda od njegove žene...

  • terika 19.02.2009.

    ista je kao i druge od plastike za napuhavanje moze si kupit par komada

  • babytia 19.02.2009.

    Kakve striček traži takve i dobija

Komentiraj...
Vidi sve komentare