Obavijesti

Show

Komentari 16

Milijunaš hvalio suprugu na sav glas, ona ga ostavila?

Milijunaš hvalio suprugu na sav glas, ona ga ostavila?
3

Donedavno je jedan od najbogatijih Rusa u Hrvatskoj Dmitri Železnjak svoju suprugu Olesyu nahvalio. Na šuškanja o razvodu je zanijemio...

VIDEO

Prije nekoliko godina bračni par Železnjak ljetovao je u vili na Hvaru čiji tjedni najam stoji 90.000 kuna. Železnjak je tamo dao intervju hrvatskom tjedniku. Kasnio je na intervju zbog posla u Splitu, a za to vrijeme im je Olesya pozirala pričajući kako se zbog Dmitrija (50) ostavila modnih pista. Naposljetku se na horizontu pojavio Železnjak s društvom u gliseru. Uplovljavajući u uvalu, Olesyja je potrčala prema pristaništu šireći ruke prema suprugu. Izljubili su se i izgrlili i tek onda je bio spreman za intervju. Dok je pričao, držali su se za ruke. No Olesyji su, čini se, dosadili i kuhar i domaćica i sobarica i vrtlar koji su joj bili na usluzi. Železnjak je stalno na putu, a njoj je, navodno, dosadilo samovati. Par se, šuška se, udaljio i razvod je na pomolu. Železnjakov prijatelj Vladimir Kraljević, organizator izbora Miss Universe, iznenadio se čuvši za razvod.
- Ne vjerujem da je to istina. Zadnji put sam ga vidio prije Božića i bračne probleme nije spominjao. Doduše, on baš ni ne priča o privatnom životu. Jedino što bi govorio je da mu je žena najljepša - ispričao nam je Kraljević.
- On jako voli Hrvatsku i vjeruje da će njegova votka uspjeti. Možda je pričama o razvodu pokušava reklamirati - kaže Kraljević i dodaje da Rus nije “noćna ptica”.
- Malo s kim izlazi. On je cijeli u poslu. Ali krasan je čovjek. Svima bi pomogao. Mnogima se sviđa, ali on se s njima samo zeza, nije zavodnik - kaže Kraljević.
Železnjak je preko PR agencije rekao da ne bi komentirao svoj privatni život.

OKRUŽEN LJEPOTICAMA, NO UVIJEK STROGO POSLOVAN
Petra Maroja zaštitno je lice Železnjakove votke Akvinte, koju proizvodi u Imotskom, a distribuira po svijetu. Votku je promovirala u Londonu i Cannesu. Akvintu su u Londonu predstavljale i Fani Stipković i Antea Kodžoman. Ni jedna od manekenki nema pojma o njegovom razvodu jer, kažu, toliko dobro ga ipak nisu upoznale.
- U Londonu se upoznao i rukovao s nama, i to je sve. Bile smo tamo deset dana, a on se pojavio jedan dan. Bio je strogo poslovan. Tako i volim - kaže Antea. I Fani kaže da je prilikom upoznavanja Železnjak bio poslovan. Suprugu mu, kažu, nikad nisu vidjele. Petra je još dodala da je Železnjak čovjek iznimno vedra duha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić
Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete
LJUBAVNA PRIČA

Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete

Sredinom 2021. godine počela su šuškanja o njihovom odnosu te su ih Splićani često viđali u gradu, a par dugo nije htio potvrditi vezu u javnosti. Zatim je u listopadu iste godine napokon potvrđeno da su u vezi