To je to što me zanima!

Milka Babović (92) ima koronu

S obzirom na godine, Milka spada u najrizičniju skupinu. Iza sebe ima 55 godina bavljenja novinarstvom, a mlađim je generacijama poznata kao bivša članica žirija u showu 'Ples sa zvijezdama'
Vidi originalni članak

Legendarna televizijska sportska novinarka Milka Babović (92) u utorak je proslavila rođendan, no samo dan nakon rođendanskog slavlja prebačena je u Kliničku bolnicu Dubrava, piše Jutarnji list. Hospitalizirana je zbog zdravstvenih tegoba, uobičajenih za osobe njezinih godina. No potom se zarazila i korona virusom. 

S obzirom na godine, Milka spada u najrizičniju skupinu. Jutarnji list prenosi insajderske informacije iz zagrebačke Kovid bolnice, KB Dubrava, da se gospođa Babović osjeća dobro, dobrog je duha i lucidna kao i inače te se očekuje da će se u potpunosti oporaviti.

'STRPLJIVO PODNOSI TEGOBE' Don Stojić ima koronu: 'Zdravlje mu se lagano zakompliciralo'

Milka je inače bivša sportašica. Bavila se atletikom, a ostala je upamćena kao vrhunska sportska novinarka i jedna od osnivačica Sportske redakcije tadašnje Televizije Zagreb. Dio gledatelja pamti ju i kao članicu žirija u showu 'Ples sa zvijezdama'. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Neshke17 26.12.2020.

    a sto kad umre nam nije dozvoljeno komentirati to pod broj jedan!pod dva-sto ovako poznate licnosti svaki dan turate u portale?mislim,nikad niste pisali nista o tim ljudima a kad umro pisete?!?!??!?

  • max2017 29.10.2020.

    Gospođi Milki samo poželjeti da pobijedi i vrati se u svoju svakodnevnicu.......

  • 28.10.2020.

    Ne daj Bože patnje, nikome ! Gospođi Milki svako dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare