To je to što me zanima!

Milla Jovovich obožavateljima se obratila na hrvatskom jeziku

Pozdrav Hrvatska, ja sam Milla Jovovich, rekla je glumica. Nakon te rečenice pozvala je pratitelje da pogledaju film 'Monster Hunter' koji u kina dolazi od 25. veljače
Vidi originalni članak

Glumica Milla Jovovich (45) promovirala je novi film 'Monster Hunter' i usput progovorila na hrvatskom jeziku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Pozdrav Hrvatska, ja sam Milla Jovovich - rekla je glumica. Nakon te rečenice pozvala je pratitelje da pogledaju film 'Monster Hunter' koji u kina dolazi od 25. veljače. 

Njezin otac Bogdan Jovovich je porijeklom iz Crne Gore, dok se njezina majka Galina rodila u Rusiji. Prošle godine Milla je privukla pažnju kada je objavila da se njezin djed, također imena Bogdan Jovovich, borio u redovima jugoslavenskih partizana.

- Moj djed po ocu borio se u redovima jugoslavenskih partizana. Moglo bi se reći da potječem iz obitelji boraca, vojnika i revolucionara i ponosim se svojom baštinom i nevjerojatnim ljudima od kojih potječem - rekla je tada Milla koja se rodila u Kijevu. 

Prisjetila se tada i bake Tatjane Popovy, koja je bila medicinska sestra na prvoj liniji kad je imala samo 16 godina. 

- Do 18. rođendana, marširala je kroz neizrecive strahote sve do Berlina. To su njezine medalje i dokumenti koje je moja mama sačuvala - napisala je Milla te dodala:

- Kad stvari postanu teške, razmišljam o onome što je moja baka prošla kad je još uvijek bila dijete i više ništa ne izgleda tako teško. Danas nam treba više takvih ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zvzmir 25.02.2021.

    Ima na torentima.

  • Ranami 25.02.2021.

    Obratila se na hrvatskom, rekla dvije rijeci.

  • korisnik24 25.02.2021.

    Kad sam cuo da joj se djed borio u partizanima izaso sam iz clanka

Komentiraj...
Vidi sve komentare