Obavijesti

Show

Komentari 7

Milla Jovovich obožavateljima se obratila na hrvatskom jeziku

Milla Jovovich obožavateljima se obratila na hrvatskom jeziku
4

Pozdrav Hrvatska, ja sam Milla Jovovich, rekla je glumica. Nakon te rečenice pozvala je pratitelje da pogledaju film 'Monster Hunter' koji u kina dolazi od 25. veljače

VIDEO

Glumica Milla Jovovich (45) promovirala je novi film 'Monster Hunter' i usput progovorila na hrvatskom jeziku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Pozdrav Hrvatska, ja sam Milla Jovovich - rekla je glumica. Nakon te rečenice pozvala je pratitelje da pogledaju film 'Monster Hunter' koji u kina dolazi od 25. veljače. 

Njezin otac Bogdan Jovovich je porijeklom iz Crne Gore, dok se njezina majka Galina rodila u Rusiji. Prošle godine Milla je privukla pažnju kada je objavila da se njezin djed, također imena Bogdan Jovovich, borio u redovima jugoslavenskih partizana.

- Moj djed po ocu borio se u redovima jugoslavenskih partizana. Moglo bi se reći da potječem iz obitelji boraca, vojnika i revolucionara i ponosim se svojom baštinom i nevjerojatnim ljudima od kojih potječem - rekla je tada Milla koja se rodila u Kijevu. 

Prisjetila se tada i bake Tatjane Popovy, koja je bila medicinska sestra na prvoj liniji kad je imala samo 16 godina. 

- Do 18. rođendana, marširala je kroz neizrecive strahote sve do Berlina. To su njezine medalje i dokumenti koje je moja mama sačuvala - napisala je Milla te dodala:

- Kad stvari postanu teške, razmišljam o onome što je moja baka prošla kad je još uvijek bila dijete i više ništa ne izgleda tako teško. Danas nam treba više takvih ljudi. 

DPA/Pixsell
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin