To je to što me zanima!

Milojku ponovno dolazila hitna, nije se osjećao dobro zbog tlaka

Starac se stalno svađa s ukućanima, a posebno sa svojom suprugom Milijanom. Iako obećava da se neće toliko opterećivati i uzrujavati, obećanje uvijek prekrši pa mora dobiti pomoć doktora
Vidi originalni članak

Milojko Božić (75) još uvijek se nalazi u srpskom realityju 'Parovi'. Ovih je dana popio sve lijekove koje je trebao i legao u krevet odmoriti se. Međutim, u vilu 'Parova' nešto kasnije je zbog njega morala doći hitna pomoć. Probudio se i rekao je da se nikako ne osjeća dobro pa su intervenirali liječnici. 

POGLEDAJTE VIDEO: Turbulentan odnos Milojka i Milijane se ne stišava

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U pitanju je bio visok tlak, a nakon što su mu ga liječnici izmjerili i dali tablete kako bi ga 'doveli u red', Milojko se vratio na spavanje. Inače, u posljednje vrijeme on uopće ne brine o svom zdravlju i često se vrlo nezdravo hrani. Obećao je da će se manje nervirati i slušati savjete liječnika, a ukućani se nadaju da će ga takav stav držati još dugo.

Milojko je početkom srpnja govorio protiv svoje supruge Milijane (23).

SUSJEDI O PARU: 'Milijana je sponzoruša, Milojko teži 4 mil. kuna. Neka je otjera'

- Može ona pričati što želi. Nitko i ništa nju nije promijenilo. Ona je uvijek bila i bit će ljubiteljica staraca. Njezina ciljna skupina su oni od 60 do 80 godina - rekao je. Ona je na njegove riječi 'poludjela' pa ga je počela gađati u glavu sa svime što joj se našlo pri ruci. Milojko je na to rekao kako ona samo nije mogla podnijeti istinu. 

- Eto kako se ona ponaša. Boli je istina. Na svadbi je bio Kobra, ona ga je ljubila i grlila. Nisam povrijeđen. Znam da ne govori istinu. Ona ne može bez starijih muškaraca, to je njezina dijagnoza - bijesno je govorio Milojko. 

Priznao je kako će se potruditi čim izađe iz realityja da sebi nađe mladu djevojku.

- Ma kakve babe, imam puno energije da budem s mladom djevojkom. Što će mi neka starija? - odlučno je pričao Božić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • prdec 23.07.2020.

    Pa kaj ovo još traje???

  • mediamonkey 23.07.2020.

    žiku Milijane. podbuhla i natekla u faci ko bih jeli bubrezi na žaru.

  • mihael82 23.07.2020.

    Frajer neće mrijeti, kolko ga je puta šlopilo, i još samo da napomenem u takvim godinama se uživa u životu i mirovini i lagano čekaš na drugi svijet, a ne ko ovaj po tim realityijima i tak se nateže sa onom marijanom

Komentiraj...
Vidi sve komentare