To je to što me zanima!

Minea, Ella i Ivana Banfić, pa Iluminato party u Green Goldu

Jasno vam je da se morate pripremiti na puno plesa i dobre zabave, a kakva bi uopće drugačija, ta zadnja zimska subota trebala biti? Zato, dragi naši, još malo izdržati na poslu
Vidi originalni članak

Zove vas prijateljica i moli da smislite neki ludi izlazak ovaj vikend? Evo prave informacije za vas. Rezervirati si možete tri, a ne samo jednu večer i to u zagrebačkom Green Gold Clubu.

U četvrtak, 17. ovog mjeseca zabavit će vas već uhodana vesela ekipa tamburaškog ansambla Dyaco. U petak vas čekaju tri gracije, tri velike zvijezde devedesetih s repertoarom koji tjera na ludi ples. U vaš će najdraži klub sletjeti Ella, Minea i Ivana Banfić, a to znači da ćemo cijelu noć plesati uz ‘Vrapce i  komarce’, ‘Iza ponoći, ‘Šumicu’ i ostale vječne hitove.Vratimo se zajedno u te lude godine s pjesmama i pjevačicama koje su žarile i palile glazbenom scenm tog vremena.

U subotu, 19. ožujka slijedi ‘Smirnoff Iluminato party’, s gostovanjem čak tri DJa: stižu DJ Don Tom, DJ Pill Jackson i DJ Daisy. Jasno vam je da se morate pripremiti na puno plesa i dobre zabave, a kakva bi uopće drugačija, ta zadnja zimska subota trebala biti? Zato, dragi naši, još malo izdržati na poslu, faksu ili u školi, pa na ludu vikend zabavu u Green Gold Club.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Judita👥 17.03.2016.

    ooo nema komentara , znači nisu zanimljive

Komentiraj...
Vidi sve komentare