To je to što me zanima!

Mira: Dva tjedna sam mislila da imam HIV, htjela sam se ubiti

Bivša natjecateljica Big Brothera u srpskom reality showu 'Parovi' progovorila je o najgorem trenutku u životu. Mirjana je dva tjedna živjela u uvjerenju da je HIV pozitivna
Vidi originalni članak

Mirjana Praizović (23) koja je svojim ispadima zabavljala gledatelje i sustanare regionalnog 'Big Brothera', šokirala je natjecatelje srpskog reality showa 'Parovi' priznanjem da si je prije dvije godine htjela oduzeti život. 

- To je bilo prije dvije godine, kada sam se prijavila za sudjelovanje u Big Brotheru. Prošla sam audiciju i uslijedio je redovan liječnički pregled. Dala sam krv, a kada su stigli rezultati, liječnica mi je rekla da sam HIV pozitivna - otkrila je Mirjana.

- Počela sam vrištati i baciti se po ordinaciji. Htjela sam se ubiti! To je bio najgori dan u mom životu - priznala je osebujna Mira u jednom od rijetkih ozbiljnih trenutaka pred kamerama.

Praizović je zatim tražila da se test ponovi. Kada su nakon dva tjedna ponovno stigli rezultati, ispričala je, ispostavilo se da su liječnici pomiješali bočice i da je ona zapravo negativna.

 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Maddog 17.01.2017.

    šteta što nisi,,

  • depeche_mode 17.01.2017.

    Kad moraš izmislit ovakvu priču da bi se pisalo o tebi, onda je valjda jasno sve.

  • Kris The Warrior 16.01.2017.

    Meni dođe da se ubijem svaki put kad vidim da nam ovakve likove i emisije ili štoveć serviraju na televiziji. Nemreš više niti dobar dokumentarac vidjeti na tv-u. Tu i tamo bude neki OK film, sve ostalo je moralna degradacija i debilizacija. I svi koji sudjeluju ili gledaju parove neka dobiju HIV!

Komentiraj...
Vidi sve komentare