To je to što me zanima!

'Mira je snimila dvije pjesme s Psihomodom, družili smo se...'

Unatoč malo poznatoj anegdoti uz studija kada je Furlan bila prateći vokal Psihomodo Popu, Gobac ju je, dakako, uvijek prvenstveno vidio kao sjajnu glumicu
Vidi originalni članak

U 66. godini u SAD-u preminula je naša proslavljena glumica Mira Furlan. Zbog bolesti je posljednjih nekoliko mjeseci provela u teškom stanju, boreći se za život. Povodom te tužne vijesti s njom su se imali potrebu oprostiti brojni kolege i prijatelji, a davne anegdote prisjetio se za Kurir i Davor Gobac (56). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila je to 1984. godina. Nismo tada mi imali još ni ploču, ali došle su djevojke u studio Radio Zagreba, u čuvenu "Četvorku", da nam pomognu da snimimo "Nema nje (Zauvijek)" i "Iste stvari" - prisjetio se.

LJUBAVNA PRIČA GLUMICE Mira Furlan i muž Goran su zbog ljubavi rušili sve prepreke: Do kraja joj nije ispuštao ruku...

Uz Furlan, zapjevale su i Dubravka Ostojić te Stjepka Kavurić. Unatoč malo poznatoj anegdoti uz studija, kada je Mira bila prateći vokal Psihomodo Popu, Gobac ju je, dakako, uvijek prvenstveno vidio kao sjajnu glumicu. 

POSLUŠAJTE PJESMU:

- Za glumu je, kažu, najvažnija prirodnost, a ona je to imala u sebi. Nisam ja tu dobar kritičar. Imala je najvažnije - karizmu, bila je inteligentna i duhovita osoba. Uvijek ću je kao takvu pamtiti. Bila je starija deset godina od mene. Sjećam se, nas je zvala nekoliko puta kod sebe u stan na tulume. Upoznao nas je Davor Slamnig, s kojim je imala bend Orkestar Mire Furlan - pojasnio je frontmen Psihomodo Popa.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ksenijast 23.01.2021.

    ...i ja je vidim kao sjajnu glumicu...ali sta vise citam o djelicima njenog zivota izjava vidim da se nije snasla biti zaljubljena u srbina 91...trebala se suprostavit svima i ostat...moj najbolji prijatelj je srbin i nije mu bilo lako tokom rata...je, tili su mu otet stan, ali nije se dao...laka ti zemlja i uvik cu se sicat tvoje vrhunske glume...

  • MS13 23.01.2021.

    Dajte joj posthumno lentu Zvonimira sa Danicom za osobit doprinos ugledu Hrvatske u svijetu.

  • Mrki medvjed 1 23.01.2021.

    Ova država Hrvatska nema šanse. Protivnicima stvaranja Hrvatske države, odaje se sva počast, a zbog Miloševićeve i JNA - e politike, koju su oni preferirali, mnogi Hrvati diljem bivše države morali su otići da ne budu ubijeni ili kako je danas to popularno reći, da ne izdaju sebe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare