Show

Komentari 9

'Mira je snimila dvije pjesme s Psihomodom, družili smo se...'

'Mira je snimila dvije pjesme s Psihomodom, družili smo se...'

Unatoč malo poznatoj anegdoti uz studija kada je Furlan bila prateći vokal Psihomodo Popu, Gobac ju je, dakako, uvijek prvenstveno vidio kao sjajnu glumicu

U 66. godini u SAD-u preminula je naša proslavljena glumica Mira Furlan. Zbog bolesti je posljednjih nekoliko mjeseci provela u teškom stanju, boreći se za život. Povodom te tužne vijesti s njom su se imali potrebu oprostiti brojni kolege i prijatelji, a davne anegdote prisjetio se za Kurir i Davor Gobac (56). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bila je to 1984. godina. Nismo tada mi imali još ni ploču, ali došle su djevojke u studio Radio Zagreba, u čuvenu "Četvorku", da nam pomognu da snimimo "Nema nje (Zauvijek)" i "Iste stvari" - prisjetio se.

Uz Furlan, zapjevale su i Dubravka Ostojić te Stjepka Kavurić. Unatoč malo poznatoj anegdoti uz studija, kada je Mira bila prateći vokal Psihomodo Popu, Gobac ju je, dakako, uvijek prvenstveno vidio kao sjajnu glumicu. 

POSLUŠAJTE PJESMU:

- Za glumu je, kažu, najvažnija prirodnost, a ona je to imala u sebi. Nisam ja tu dobar kritičar. Imala je najvažnije - karizmu, bila je inteligentna i duhovita osoba. Uvijek ću je kao takvu pamtiti. Bila je starija deset godina od mene. Sjećam se, nas je zvala nekoliko puta kod sebe u stan na tulume. Upoznao nas je Davor Slamnig, s kojim je imala bend Orkestar Mire Furlan - pojasnio je frontmen Psihomodo Popa.