To je to što me zanima!

Mirela Forić objavila je 'fotku' s odmora s V. Modrić i djecom

Na svom profilu na Instagramu supruga Darija Srne objavila je fotku s obiteljskog ljetovanja. Na fotografiji ju vidimo s Vanjom Modrić i njihovom dječicom
Vidi originalni članak

Mirela Forić Srna, Vanja Modrić te njihova djeca Kasja Srna te Ivan i Ema Modrić pozirali su na pješčanoj plaži u Dubaiju. Supruge naših nogometnih reprezentativaca povele su djecu na odmor, a 'fotkom' s ljetovanja pohvalila se Mirela na svom profilu na Instagramu.

- Banda s plaže - napisala je uz fotografiju na kojoj je cijela ekipa na okupu.

Mirela bi ove godine trebala roditi drugo dijete, krajem siječnja objavljeno je kako je ušla u drugo tromjesečje trudnoće.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • liliana 09.04.2015.

    Kraljice,niš ne rade,samo rađaju djecu.Ajde ova od Srne je bar zgodna,ali Luka se zeznuo.

  • AadivineCoper 09.04.2015.

    Jao pa to je tako cool,,, da bar i ja mogu biti tako cool,, Al moram si prvo najt nekog nogometasa. Al to je ok oni tak i tak nisu previse pametni pa me nebudu skuzili, ah moram si puknut sad jedan selfie. Plan je tu.... ;) Pozdrav moji buduci obozavatelji ..... Kisic u Nosic svima ah...

  • Blejblej 08.04.2015.

    Jesam li ja jedina slijepa pa ne vidim te fotke sa Modricima ili? Cak ni prva nije sa famoznog odmora jer je ravna ko letva a u visokom stupnju trudnoće je. Mislim stvarnooooo! Ovo je dno dna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare