To je to što me zanima!

Mirelu Brekalo kolege na setu iznenadili vatrometom i tortom

Glumicu su kolege iz 'Ruža vjetrova' povodom 57. rođendana iznenadili pjesmom i tortom od muffina. Našalila se da joj je drago da su se sjetili i njih starih glumaca
Vidi originalni članak

Glumicu Mirelu Brekalo, koja je u seriji 'Ruža vjetrova' utjelovila Maricu Odak, kolege glumci ugodno su iznenadili povodom 57. rođendana u srijedu na setu u Splitu. Mirela je ostala zapanjena kada je stigla na set na kojem su joj njezin 'televizijski suprug' Stojan Matavulj, Branka Pujić, Tomislav Čubelić, Roko Glavina i mnogi drugi priredili 'glazbeno' rođendansko iznenađenje. Složno su zapjevali, a oduševljena Mirela im se pridružila. No iznenađenju tu nije bio kraj - dočekala ju je i muffin torta s vatrometom na vrhu koji su glumci zapalili netom prije njezina dolaska na snimanje.

- Jako sam se iznenadila ugledavši tortu od muffina koja je bila jako praktična i baš u duhu Marice Odak koju glumim u seriji - rekla je Mirela oduševljena lijepim iznenađenjem.

Nakon što su joj otpjevali 'Sretan rođendan' i izrekli lijepe želje, na poklon je dobila narukvicu te ulje za lice i tijelo. 

- Neki pokloni su još uvijek u izradi, zaista nisam očekivala sve ovo. Drago mi je da su se sjetili i nas starih - u šali je rekla glumica 'Ruže vjetrova'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • marija1411 07.02.2013.

    ona stalno glumi neke čobanice koje se neznaju ni umit tako da mi je bljak

  • WOMANIZER 07.02.2013.

    O_o tortom??? a ne možda MAFINIMA???

  • jejeje 07.02.2013.

    ma Marca je zakon! nek joj se sretan rodendan :)) a seke nije dosla na rodendan??

Komentiraj...
Vidi sve komentare