To je to što me zanima!

Mirjana Hrga (47) se fotkala u badiću: 'Znam, znam, nije fer'

Otkako je u Osoru, počela je gledati život iz drugačije perspektive. Prije godinu dana je napustila RTL, ali je bila zaokupljena uređivanjem kuće i broda pa joj posao nije nedostajao
Vidi originalni članak

Televizijska reporterka Mirjana Hrga (47) još uvijek uživa u ljetnim aktivnostima. Dok su se njezini bivši kolege i prijatelji, kao i suprug, zagrebački odvjetnik Staša Stefanović, vratili poslovnim obvezama, Hrga se i dalje kupa na Jadranu. 

- Znam, znam... Nije fer - napisala je Mirjana uz fotografiju s osunčanog Lošinja. 

Hrga je kupila ruševnu kapetansku kuću u naselju Sveti Jakov na Lošinju te ju preuredila u vilu za odmor. Ipak, Mirjana ne živi u toj kući već ju iznajmljuje. Preselila se na brod koji njezin suprug drži usidren u Osoru te je tamo provela posljednjih nekoliko mjeseci. 

- Kad si sretan, dovoljna su ti i dva kvadrata prostora - rekla je Mirjana za Gloriju. Kada završi sezona, vratit će se Stefanoviću u Zagreb. 

Otkako je u Osoru, počela je gledati život iz drugačije perspektive. Prije godinu dana je napustila RTL, ali je bila zaokupljena uređivanjem kuće i broda pa joj posao nije nedostajao.

- Možda se jednog dana probudim i shvatim da mi jako nedostaju kamera, mikrofon, teren i moje gojzerice - rekla je Mirjana. 

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Dalibor Petko ili Nives Celzijus?

VIDI OVO! Kako su slavni izgledali u srednjoj školi?

Idi na 24sata

Komentari 127

  • Rimen 22.09.2018.

    Hrgnuo bi Mirjanu

  • Inteligencija 22.09.2018.

    Nije lijepa ima čudnu facu

  • Shogun 21.09.2018.

    Opa gadna stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare