To je to što me zanima!

Mirjana Hrga Šarić na Zrću partija s mužem Deanom

Bračnom paru nije smetala gužva na plaži Zrće. Bivša televizijska voditeljica bezbrižno je ispijala koktele i uživala u zagrljaju supruga Deana Šarića
Vidi originalni članak

Svaki otok s uvalicom viška koji ozbiljno računa na turizam trebao bi imati nBeku zabave poput Zrća, smatra Mirjana Šarić (38), bivša Hrga. Preplanula i opuštena te bez imalo šminke na licu zabavljala se sa suprugom Deanom Šarićem (45) na after beach partyju u Papayi. Oftalmologu i bivšoj novinarki nije smetala gužva na Zrću, nego su uživali u glasnoj glazbi DJ Viktora i Marija Huljeva. Dok je Mirjana pijuckala koktel, suprug Dean ju je nježno zagrlio oko struka. Mirjana je za party odjenula dvodjelni ljubičasti kupaći kostim i na to ležernu bijelu košulju. Oftalmolog je došao odjeven samo u lagane hlače, a na glavu je stavio šiltericu, koju je nosio poput mladog repera. Dean i Mirjana dio ljeta proveli su na Kreti u Grčkoj, a planiraju obići Korčulu, Hvar, Dubrovnik i Pag, gdje bi zbog zabave na Zrću najradije ostali do jeseni.
- Sad malo uživam u našem moru  - kaže Mirjana, koja trenutačno radi u odnosima s javnošću u suprugovoj oftamološkoj poliklinici.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sprinterica 29.07.2010.

    pa dobro ljudi su na godišnjem

  • hrkLJ 29.07.2010.

    a gdje ljetujuju Leib, Sever, Munižaba, Bago i onaj što nekad vodi vijesti na rtl-u?...ubih se od znatiželje!

  • vila raviola 29.07.2010.

    Mrgud Saric.

Komentiraj...
Vidi sve komentare