To je to što me zanima!

Mirjana je već izludila Đorđa: Vikao je i tresao se od bijesa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Danas sam znala što će ga iznervirati, počela je pričati Mirjana svoju 'ispovijest' o tome kako je Đorđa izbacila iz takta i dovela ga do toga da se trese od bijesa
Vidi originalni članak

Nismo ovdje zbog toga da pravimo boleščuge, kazao je Đorđe za vrijeme razgovora s Lućom, kojem se povjerio i otkrio mu koliko ga je Mirjana izbacila iz takta.

No razgovor se uskoro pretvorio monolog u kojem je Đole popljuvao Mirjanu jer svojim ponašanjem dokazuje da nije 'prava vjernica',

POGLEDAJTE VIDEO: Mirjana je Đorđa izbacila iz takta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Mirjana je u ispovjedaonici priznala da joj je bio cilj isprovocirati novijeg stanara Đolu, s kojim se do nedavno sasvim dobro slagala. U jednom trenutku je prema njemu istresla prašnjavu vreću na što se on uvrijedio.

- Ali ja sam morala naći razlog da mi zakuhamo malo, jer sam htjela postići ovo što sam postigla večeras, kad se on tako dere, priča, galami. On to sam sa sobom jer je mislio da će me isprovocirat - objasnila je Mirjana Velikom Bratu svoj 'pakleni plan.

POGLEDAJTE VIDEO: Mirjana je mrtva hladna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 135

  • mazaluna 31.10.2015.

    Ovaj Đorđe ja samo jedan pacijent više toliko dramiti za jednim muškarcem kojeg je znao tjedan dana.svašta ali mislim da je najluđi onaj Goran njemu stvarno treba psihijatar.

  • katarina j. 31.10.2015.

    nije ona mrtva hladna, nit joj je bilo svejedno dok je nogom raspalio kraj nje, glumi i isto tako glumi da igra igre.. pa tko to više ne kuži..kakva je to igra stalno provocirati nekog da pukne na živceto nije igra nego samo provociranje, svi ju već znaju..baš je tajanstvena. vjerujem da je vani ne jednom nego više puta pokupila batine bilo od muških ili ženskih osoba.

  • lokal patriota 31.10.2015.

    Mnogi nisu svjesni da je ta Mirjana tamo najveći psuholog.Može iznervirati svakoga u svako vrijeme.Vi što pišete o njoj da nije normalna,dijelom ste u pravu. Ako je netko lud nemora biti blesav,to su dvije razlike ogromne.Ako cijelo vrijeme baca klipove ,a ovi to vole neka se kotrljaju.A taj đorđe,jer se zaručio za tog luću pa plače ko pi...a.Ušao prije sedam dana,valjda se zaljubio u jako moralno ponašanje svog idola i sada kada je izašao reže vene.Očito nema pojma gdje je ušao.Obo je BB a ne njegova neka birtija gdje zalazi i gdje je glavna faca lokalnim levatima.Idem van jer luća je jedini frajer,pa neidem van jer drugi frajer je goran,moj drug,a onaj mi je brat,kakovo pres..nje.Šra vi njima dajete u to pivo što luču.

Komentiraj...
Vidi sve komentare