To je to što me zanima!

'Ja sam žena po čijem su tijelu napravili kip na Bačvicama'

VIDEO Nikome ništa nije jasno, što baš moj spomenik radi na Bačvicama, rekla je Mirna, pobjednica natječaja u kojem se biralo čija će se fotografija pretvoriti u kip na poznatoj splitskoj plaži
Vidi originalni članak

Posljednjih dana svi su gledali u kip dame u kupaćem kostimu na Bačvicama u Splitu. Slobodna Dalmacija napisala je da je riječ o Mirni Matić (36) iz Siska koja je za 24sata potvrdila je upravo po njezinom tijelu napravljen kip.  Fotografija po kojoj je napravljen kip nastala je na Braču, a pitanju je kampanja za napitak pod sloganom 'bolimepipi'. Mirna je pobjednica natječaja u kojemu su birali čija će fotografija biti pretvorena u kip. Organizatori su to nazvali 'prvim spomenikom neisklesanom tijelu'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je bila ta godina kad sam s frendicama konačno otišla na more, u nagradnoj igri sudjelovala sam sasvim slučajno! Bile smo na Braču, u Supetru, a fotografija koju sam poslala, po kojoj je napravljen kip, je s plaže Acapulco - rekla je Mirna za Slobodnu Dalmaciju.

Mirna je zvala sve redom, majku, oca, sestru, prijatelje, koji su vrištali od sreće. 

- Cura koja je sa mnom išla u osnovnu školu, nismo bile neke najbolje frendice, ali ono, pozdravimo se, javlja mi kako se rasplakala kad je vidjela! Druga prijateljica, s kojom sam odrasla, godinu mlađa od mene, šalje link i pita jesam to ja. Nikome ništa nije jasno, što baš moj spomenik radi na Bačvicama - rekla je Mirna koja kaže da ima viška kilograma, ali da nema komplekse zbog toga i ne želi se sramiti same sebe. 

- Žao mi je jedino što se u svom prvom obraćanju javnosti nisam sjetila poručiti: 'Uhvatite me za guzu!'. Naime, kako Splićani imaju svoga Grgura Ninskog za čiji se turisti prst hvataju, spomenik Juliji u Veroni hvataju za dojku da im se ispuni želja, tko zna, možda se to dogodi i sa mnom - kaže Mirna. 

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry zaplakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Idi na 24sata

Komentari 147

  • Zelenoko 17.10.2019.

    Za povratiti...

  • smradacdubrava 17.10.2019.

    Dobra prdekana

  • 17.10.2019.

    Bolje bi bilo da su Anu Sasso "ukipili".

Komentiraj...
Vidi sve komentare