To je to što me zanima!

Mirna iz 'Savršenog' je nakon showa postala neprepoznatljiva

Gledatelje je osvojila već u prvoj epizodi. Mirna kaže da nikako ne voli lijene muškarce, a njezino ime, kako je ustvrdio i 'Gospodin Savršeni' joj nije u skladu s karakterom
Vidi originalni članak

Zagrepčanka Mirna Gostinski (24), jedna od 19 kandidatkinja prve sezone showa 'Gospodin Savršeni', promijenila je imidž, a fotografije te transformacije objavila je i na svom Instagram profilu.

Mirna je skratila dugu kosu, a osim toga, počela je nositi i naočale modernih okvira. Mnogi su njezini pratitelji komentirali kako joj promjena odlično stoji, piše RTL.

Zagrepčanka se u emisiji borila za srce Gorana Jureneca (39), ali ga je naposljetku osvojila Hana Rodić (22).

ATRAKTIVNI ASTROFIZIČAR Australski 'Gospodin Savršeni' postao je viralni hit zbog posla

Gledatelje je osvojila već u prvoj epizodi, a Goran je njezinu hrabrost i upornost nagradio ružom koja joj je zagarantirala prolaz dalje u emisiji. Mirna nikako ne voli lijene muškarce, a njezino ime, kako je ustvrdio i 'Gospodin Savršeni' joj nije u skladu s karakterom.

- Jesi li stvarno toliko mirna? - pitao je Goran Mirnu i rekao kako mu je jako simpatična.

Mirna za sebe kaže da je poštena i radišna, flegmatična osoba kojoj je kod odabira muškarca najvažniji njegov karakter, dobar smisao za humor i dobrota, a odlučno tvrdi kako nikad ne bi oprostila prevaru.

Također se natjecala u televizijskoj emisiji i to u 'Shopping kraljici' kad je imala 19 godina. Tada je tvrdila da se voli odijevati u skladu s godinama, ništa prenapadno i vulgarno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zgf174 21.07.2019.

    divljakuša

  • Papatest 18.07.2019.

    Ne bi je prevario

  • 18.07.2019.

    budući je promijenila imidz sad valjda bude ulovila kojeg bogatunčića....ajmo bogatunčići javite se...naravno prednost imaju oni koji voze bmweje i auuudije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare