To je to što me zanima!

Mirna Maras se u badiću hvali zavidnim trbušnjacima: 'Nema frizure, nema šminke, pegle...'

Mirna na fotografijama pozira pored mora u plavom bikiniju u raskopčanoj dugoj laganoj košulji. U ovoj je kombinaciji do izražaja došla njezina besprijekorna linija, a pogotovo zavidni trbušnjaci
Vidi originalni članak

Voditeljica Mirna Maras Batinić (43) uživa na godišnjem odmoru i to bez šminke, što je podijelila s pratiteljima na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mirna na fotografijama pozira pored mora u plavom bikiniju u raskopčanoj dugoj laganoj košulji. U ovoj je kombinaciji do izražaja došla njezina besprijekorna linija, a pogotovo zavidni trbušnjaci. 

- Ovako ja zamišljam pravi odmor...nema frizure, nema šminke, nema pegle, rasporeda ni žurbe. Samo opušteno morski - napisala je voditeljica uz objavu, a pratitelji su joj u komentarima izrazili svoje oduševljenje. 

- Tko je lijep kao vi nije potrebna šminka. Prirodna ljepota zrači iz vas; Lijepa si; Prelijepa - hvalili su je u komentarima. 

ZATEKLI JU PITANJIMA Voditeljica Mirna Maras Batinić fotkom zbunila svoje pratitelje, svi su ju ispitivali je li trudna

Mirna inače često dijeli detalje iz svojeg života na društvenim mrežama, pa je tako nedavno zbunila svoje pratitelje kada je objavila fotografiju s maskom na licu koju je morala staviti jer je došla u HZZO.

Mnogi pratitelji su primijetili tablu iza njenih leđa na kojoj pišu nazvi odjela koji se nalaze u zgradi pa su je 'zatrpali' pitanjima o trudnoći. 

- Ajme, koliko upita jesam li trudna zbog HZZO-a, gdje sam se slikala ispred one table... Ne, nisam trudna. Išla sam Niku prijaviti kod drugog doktora. Ne brinite - pojasnila je Mirna.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Nabime 09.08.2022.

    ima ljepe oci ali jako ruzne prste na nogama!

  • orilo gorilo 09.08.2022.

    Skoro škaline veče od nje,

  • Kompakt 09.08.2022.

    zene bez sminke izgledaju prirodno a prirodno puno njih nije lijepo.nasminkaju se i obuku i skockaju i kad izadjes s njom na prvi spoj super a kad skine sminku to vise nije ta zena s kojom si ti izasao.posebno ako jos pametuje itd itd,onda dzaba sva sminka.dok mi muski mozemo samo malo da se obucemo i eventualno brijanje,cupanje obrva(sto nije muski).ali mi odemo van i serviramo im takodjer nesto sto nismo i onda se obe strane ne podudare i zato danas ima toliko svadja,rastanaka itd.sve u svemu sve je jedna velika laz(cast izuzecima)

Komentiraj...
Vidi sve komentare