Obavijesti

Show

Komentari 4

Voditeljica Mirna Maras Batinić fotkom zbunila svoje pratitelje, svi su ju ispitivali je li trudna

Voditeljica Mirna Maras Batinić fotkom zbunila svoje pratitelje, svi su ju ispitivali je li trudna
4

Mirna je došla u HZZO kako bi bi svoje dijete prijavila kod drugog doktora, ali nije očekivala da će je zbog jednog detalja mnogi počelti ispitivati o trudnoći

Voditeljica Mirna Maras Batinić objavila je fotografiju s maskom na licu koju je morala staviti jer je došla u HZZO, a jedan detalj u objavi je zbunio njene pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Voditeljica je u rukama držala papire, a komentirala je kako je čudno kad mora staviti masku na lice koja je do nedavno bila obavezna.

- Jako čudan osjećaj... Brzo se čovjek navikne, ali i odvikne - napisala je Mirna.

Na fotografiji su mnogi primijetili tablu koja se nalazi iza nje na kojoj pišu odjeli koji se nalaze u zgradi pa su je pratitelji zatrpali pitanjima o trudnoći.

- Ajme, koliko upita jesam li trudna zbog HZZO-a, gdje sam se slikala ispred one table... Ne, nisam trudna. Išla sam Niku prijaviti kod drugog doktora. Ne brinite - rekla je Mirna.

Udala se Grašina važna žena, kuma joj je bila Mirna Maras
Udala se Grašina važna žena, kuma joj je bila Mirna Maras

Naime, Mirna je nedavno podijelila fotografije s vjenčanje Martine Podgorski, nekadašnje novinarke i voditeljice koja sada vodi PR agenciju. Martinina agencija zaslužna je i za PR pjevača Petra Graše, a Mirna joj je bila kuma na vjenčanju u svibnju ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON