To je to što me zanima!

Mirna Savić na sahrani je nosila Massimove naočale koje je on nosio na posljednjem koncertu

Danas je u Zadru bio posljednji ispraćaj Massima Savića. Na groblju je bio tristotinjak ljudi, a po posljednji put su se došli oprostiti njegova obitelj, prijatelji, kolege glazbenici i obožavatelji
Vidi originalni članak

Danas je u Zadru u 11 sati na Gradskom groblju održan posljednji ispraćaj glazbenika Massima Savića. Uz obitelj su se od Massima došli pozdraviti prijatelji, drugi glazbenici i brojni obožavatelji.

POGLEDAJTE VIDEO: POSLJEDNJI ISPRAĆAJ MASSIMA U ZADRU

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Legendarnog glazbenika su na vječni počinak ispratile shrvana supruga Eni i kćer Mirna, koja je na sahranu došla u pratnji dečka Igora Pavlovića.

OPROŠTAJ OD VELIKOG GLAZBENIKA FOTO Od Massima su se došli oprostiti i Gibonni, Giuliano, obitelj Huljić, Neno Belan...

Detalj koji je svima zapeo za oko je taj da je Mirna nosila Massimove naočale, one koje je nosio na posljednjem koncertu u studenom u Areni Zagreb.

Mirna je prije nekolika dana otkrila da se na Staru godinu trebala udati za dečka Igora, s kojim je u vezi više od šest godina. Podijelila je emotivnu fotografiju na kojoj pozira s ocem i dečkom te napisala:

- Danas smo nas troje trebali stajati ovako zagrljeni, ali pred matičnim uredom. Tata nas je planirao iznenaditi pjesmom. Provest ću ostatak života pokušavajući oprostiti svemiru za ovu bol.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • 04.01.2023.

    koga bili kifla? koliko je droge progutao, još je dugo živio.

  • dnelst 03.01.2023.

    Smijesno meni😂😂😂

  • gogigenie 03.01.2023.

    Neznam po cemu je on toliko poznat ???to zavijanje..tocno se zgrozim kad vidim tolika zaljenja za nekim ko uopce nije pokazal ni malo svoje slave od pocetka rata pa do sada..disu ti hitovi otpjevani na bojisnicama i potpore nasim braniteljima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare