To je to što me zanima!

Miro Bajlo iz 'Života na vagi' u showu izgubio 42 kg, a sada trči maraton: 'To je ono što te drži!'

Prvi polumaraton istrčao sam 23. listopada. Jedini sam kandidat 'Života na vagi' kojem je to uspjelo. Pripremao me prijatelj i trener trčanja Ivan Tuta i na tome sam mu jako zahvalan, rekao je Miro
Vidi originalni članak

Nekadašnji kandidat 'Života na vagi', Zadranin Miro Bajlo, otkrio je kako je nakon showa zadržao dobre navike te je počeo trčati, a potom se i uputio na maraton.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prvi polumaraton istrčao sam 23. listopada. Jedini sam kandidat 'Života na vagi' kojem je to uspjelo. Pripremao me prijatelj i trener trčanja Ivan Tuta i na tome sam mu jako zahvalan. Preko ljeta sam tri puta tjedno bio u 'Školi trčanja Zadar', a početkom rujna sam dobio tjedni program kojeg sam uredno odrađivao. Tijekom polumaratona vladala je takva euforija u Ljubljani da je to ono što te drži cijelo vrijeme - rekao je Miro u intervjuu za RTL.

Kazao je kako cijeli grad živi za ljubljanski maraton, a ako nemaš motivaciju ili posustaneš, ljudi te guraju naprijed.

- Imao sam neke male krize na 18. kilometru. Nekoliko kilometara prije naletio sam na ekipu koja je išla na maraton dug 42.2 kilometra, koja me prepoznala iz emisije i onda je krenulo: ‘hajdemo, možeš ti to’. Prije same utrke dobio sam puno poruka podrške od prijatelja i kuma Bare, Marka i trenera Marija Mlinarića i ostalih prijatelja - dodao je.

'ŽIVOT NA VAGI' Boris iskreno progovorio o gubitku ocu: 'Trebao je dočekati unuče, vidjeti moje vjenčanje...'

Otkrio je kako je s nekim kandidatima postao jako dobar prijatelj te čak i kum, a istaknuo je i da mu je najveća motivacija za ovaj pothvat bila biti zdraviji i dobro se osjećati.

- Rijetki su trenutci da nemam motivaciju za trening. Kada treniram i kada mi je teško sjetim se dana kad nisam mogao ni potrčati i idem dalje… Najbitnije je prominiti svoje stare životne navike i ono najteže, izaći iz zone komfora te posložiti svoju glavu. Također, važno je i imati cilj u životu te težiti da ste sve bliže isto - zaključio je Bajlo.

Miro je u showu izgubio 42 kilograma, a nakon što je ispao učlanio se u Triatlon klub Zadar te je tako sport postao dio njegova života. Prije 'Života na vagi' imao je i zdravstvenih poteškoća, a prebolio je i plućnu emboliju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 03.11.2022.

    U licu mi pari i dalje punašan. Al svaka čast za maraton. Lik mi je poznat u faci al ne mogu reć da ga se sićan iz showa. Da je ima bitnu ulogu u toj sezoni ko Baro npr

  • lissavis 03.11.2022.

    Bravo!!💪

  • 03.11.2022.

    Mene drzi spavanje i hedonizam na najjace, kakvo mrtvo trcanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare