To je to što me zanima!

Mirta Šurjak postala je majka: Rodila je kćer Dominu Kjaru

Prema riječima ponosne bake Nade Šurjak, mala mrvica, koja se požurila desetak dana, ima gustu crnu kosicu i sliči tati Giovanniju Rossu, piše Gloria.
Vidi originalni članak

Novinarka i diplomirana pravnica Mirta Šurjak rodila je kćer u nedjelju 22. siječnja u splitskom rodilištu, piše Gloria.

- Danas je na svijet došla malena Domina Kjara. Hvala svima na dobrim mislima i željama - piše u SMS poruci koju je sretna majka jučer odaslala svojim prijateljima. Malena je djevojčica teška tri kilograma te dugačka 46 centimetara.

Prema riječima ponosne bake Nade Šurjak, doajenke splitskog HTV-a, mala mrvica, koja se požurila desetak dana, ima gustu crnu kosicu i sliči tati Giovanniju Rossu. Naime, otkako je objavljena vijest o Mirtinoj trudnoći, više nije tajna da su splitska novinarka i bivši nogometaš, a danas menadžer s izraelskom adresom koji iz prvog braka već ima šestogodišnjeg sina, u ljubavnoj vezi nešto više od dvije godine.

Novopečeni roditelji i tijekom proteklih mjeseci bili su u stalnom kontaktu, a neupitno je da će ih njihova djevojčica još više povezati.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • zorro_1 26.01.2012.

    fino ce joj biti u zivotu sa tim imenom, pogotovo kada bude tinejdjerka.

  • jdn 25.01.2012.

    Sretno Mirta, ja te pamtim po pozeljnim velikim i dobrim sisama a po nicemu drugom.

  • Monte_1 25.01.2012.

    Kad vidim ovakve likove, zahvalim Bogu što ne spadam u tu "višu" klasu, razne nepoznate zvijezdice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare