To je to što me zanima!

Miša Grof i Nikolina Pišek opet se prepucavaju: 'Pristajem joj dati sve samo ako poludim...'

Suđenje je bilo prije mjesec dana. Ondje su bili odvjetnici i moja bivša šogorica se time bavi. Znate, nemam kontakta s Nikolinom, rekao je Vidoje Ristović za srpske medije
Vidi originalni članak

Nikolina Pišek (50) nedavno je progovorila za Kurir o odnosu i sudskom sporu koji godinama vodi s ocem svog pokojnog supruga Vidoja, Vitrom Ristovićem. Miša Grof, kako ga poznaje javnost, nije joj ostao dužan te se i on oglasio.

ZASJALA NA TULUMU Pišek u provodu u uskoj haljini s dekolteom: 'Diva se vratila!'

Pišek rekla je da Miša grof svojim ponašanjem 'uzurpira njezin život skandaloznim optužbama i zlonamjernim sklonostima' te da ima podršku i pomoć brojnih lica sa srpske estrade. Nabrojala je Jelenu Karleušu, Anu Nikolić...

- Tko je pomogao Nikolini? Karleuša? Ne znam ništa o tome. Suđenje je bilo prije mjesec dana. Ondje su bili odvjetnici i moja bivša šogorica se time bavi. Znate, nemam kontakta s Nikolinom. Jučer sam zvao da čestitam rođendan svojoj unuci i nije se javila. Ne da mi čuti Unu Sofiju. Probao sam -  kaže, prenosi Kurir.

- Pišek traži svu moju imovinu. Ne Vidovu, nego moju! Imovinu sam naslijedio od oca, majke, bake, djeda i pristajem joj dati sve ako poludim! Znaš, vila koju ona ne da je sagrađena mojim novcem! Lijepo je i što je najavila da će poslati poziv za useljenje, bit će mi zadovoljstvo doći vidjeti svoju unuku - zaključuje otac Nikolininog pokojnog supruga.

U STUDENTSKOM CENTRU Otvorili 21. Zagreb Film Festival: Stigla Nikolina Pišek, glumačke face i gradonačelnik Tomašević

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 06.12.2023.

    Pravda za Mišu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare