To je to što me zanima!

Miša Grof: 'Ne iznenađuje me Nikolinino ponašanje. Ona je dugo glumila ucviljenu udovicu'

Čuo sam da je našla posao na televiziji, a to me ne čudi, snalažljiva je ona. Mada joj je do sada Vidoje nalazio angažmane jer je nitko nije htio zaposliti, rekao je Miša
Vidi originalni članak

Žao mi je samo što nismo mogli na vrijeme dokazati Vidoju kakva je Nikolina. Toliko lijepih, pametnih i kulturnih djevojaka je bilo u njegovom okruženju, a on je odabrao nju, poručio je Miša Grof, piše Kurir.rs.

Njegov život iznenada se preokrenuo nakon što je Vidoje iznenada preminuo u svibnju. On je u intervjuu ponovno opleo po Nikolini Pišek, Vidojevoj udovici.

SLOŽILA SE S CITATOM Nikolina podijelila znakovitu poruku: 'U takvim trenutcima saznaš tko su ti pravi prijatelji'

- Bit ću iskren, mene ne iznenađuje njeno ponašanje. Dugo je glumila ucviljenu udovicu. Govorio sam da je ona mog sina koristila samo za novac, a sada je to i dokazala. Već putuje, ljetuje s društvom, pozira u minjacima. Dok moj sin leži pod zemljom, ona ispija alkohol po jahtama i slavi. Ne znam što slavi - ogorčeno je ispričao.

Osvrnuo se i na njen novi posao na televiziji. Na Uni TV će voditi emisiju koja će se baviti intrigantnim životnim temama.

- Čuo sam da je našla posao na televiziji, a to me ne čudi, snalažljiva je ona. Mada joj je do sada Vidoje nalazio angažmane jer je nitko nije htio zaposliti - rekao je Miša.

Otkrio je i što će biti s dnevnicima koje je Vidoje vodio, a koje on čuva zaključane.

NOVA EMISIJA Nikolina Pišek ponovno se vraća na televiziju, a evo gdje ćemo je moći gledati: 'Bit će osnažujuće'

- Vidojevi dnevnici su i dalje u sefu, ali sada se nalaze u odvjetničkom uredu. On je svaki dan pisao i detaljno opisivao njihov brak. Sada odvjetnik to čuva dok ne odlučim kada ću to sve javno objaviti - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • enter2020 04.09.2022.

    nije ni Vidoje bas casno pao

  • tamodaleko11 03.09.2022.

    Nikolina .. dno od zene.. udala se za Vidoja tek kad je saznala da ima boogatog tatu...

  • bosanac 03.09.2022.

    Kaže da ga je ona otjerala u grob? Pa koliko smo upoznati, on je jahao neku Jelenu na kojoj je dreknuo....ostavi se udovice, žena uživa u novoj mladosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare