To je to što me zanima!

Misa u Zagrebu povodom Tošina 40. rođendana: Bio je skroman

Ove godine, dan prije njegova 40. rođendana, u nedjelju 24.01., nakon svete mise u kapelici na Rokovom perivoju u Zagrebu, a koja počinje u 10:00 sati, molitvom ćemo se prisjetiti neprežaljenog pjevača
Vidi originalni članak

Sjećanje na čovjeka, koji je svojim djelima, kako ljudskim, tako i glazbenim, ostavio neizbrisivi trag, među fanovima i prijateljima diljem regije, ali i šire, ni danas ne blijedi. Nikada prežaljeni Toše Proeski, u ponedjeljak 25.01., slavio bi 40. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prerano nas je napustio sa svega i 26 godina, ali iza sebe je ostavio iznimno bogatu riznicu u koju kada i danas zavirimo shvatimo koliko je nadaren bio.

Veliki čovjek i humanist, tek je mali dio svega onoga što je Toše bio za života, a nema čovjeka u regiji, koji za njega nije imao riječi hvale.

Osvajao je prekrasnim osmijehom i neupitnim glasom, ali prije svega krasila ga je skromnost. Da je ljubav ono što treba pokretati ljude, uvijek je naglašavao kao ono najvažnije.

TONYJEVA EMOTIVNA OBJAVA Toše nema već 13 godina: Život nije fer. Plačem, anđele dobrote

Njegove riječi 'Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome' i danas žive u svima koji su ga poznavali, ali i onima koji nisu imali tu prigodu. Iako je za njegove obožavatelje vrijeme stalo 2007., Toše Proeski i dalje živi u srcima svih nas.

Ove godine, dan prije njegova 40. rođendana, u nedjelju 24.01., nakon svete mise u kapelici na Rokovom perivoju u Zagrebu, a koja počinje u 10:00 sati, molitvom ćemo se prisjetiti jedinog, jedinstvenog i neprežaljenog Toše Proeskog.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 2021.tvojamoja 23.01.2021.

    Nikada prežaljeni! Imala sam čast ga čuti uživo 2007.godine kada je nastupao u Zagrebu 🙏🏻

Komentiraj...
Vidi sve komentare