To je to što me zanima!

Mišerić u aferi parizer: 'Dama bi salamu, a ne bi uzela okrajak'

Radijska voditeljica se požalila jer su joj u trgovini prodali kraj salame, te je upitala svoje pratitelje je li to prihvatljivo. Dok se dio čitatelja na društvenim mrežama šali na njezin račun, neki su je oštro kritizirali
Vidi originalni članak

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) na društvenim mrežama se požalila jer su joj u trgovini prodali kraj salame. Njezino ponašanje izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama, te mnogi smatraju kako je pretjerala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Je l' ovo okej? Ja bih ovo išla vratit' - rekla je Mišerić u snimci na kojoj pokazuje salamu koju je kupila. 'Kakav je ovo bezobrazluk?', čuo se muški glas u pozadini.

Brojni čitatelji su se na Facebooku našalili na Ivanin račun, no neki su oštro kritizirali njezino ponašanje.

Komentirali su da je voditeljica nezahvalna i razmažena.

- Prije nego digneš dramu, sjeti se da ima puno ljudi na svijetu koji bi se radovali tom komadiću salame. Ne bi gledali kako izgleda jer od radosti što smiju pojesti ne bi ni gledali kako izgleda. A neki ni ne znaju kako salama izgleda. Sve vas razmažena derišta treba netko nešto naučiti. Ali takvi nažalost nikad ništa ne nauče. A na njezinom mjestu bi se sramila. I još pita da li je to ok? - glasio je jedan od komentara, koji je prikupio više od 400 lajkova.

- Ne kuži dama da se na inventuri broji salama s početkom i krajem, za koju bude taj isti prodavač odgovarao, a 'madam' ako voli samo sredinu, nek se sjeti da ima životinja za nahranit s tim, a o ljudima uopće da se ne govori - zaključio je komentator.

'KAKAV BEZOBRAZLUK!' Ivana Mišerić se naljutila na prodavača jer joj je dao kraj salame: 'Ja bih ovo išla vratiti!'

'Nije ona izgleda bila gladna...', 'A ovo više nije salama?', 'Došla dama po parizer a ne bi okrajak', pisali su čitatelji u komentarima.

Idi na 24sata

Komentari 222

  • MMayo 06.11.2021.

    Draga Ivana Mišerić!-Da,rado slušam "OTVORENI" u autu,pa sam čuo i tvoje komentare o krajevima,skrajcima,okracima salama,pa gle ja više volim te okrajce!Zaposlenici u dućanima ne smiju to baciti,zato Ivana,molim "olabavi"!

  • novival12🇭🇷✌ 05.11.2021.

    Anketa vam je odlična!!!! Baš sam se dobro nasmijao, ja sam za odgovor" a"... "vozim ga u skladište ćoškova"🤣🤣🤣

  • error_404 05.11.2021.

    od salame očekujem da tanko narezana, nije mi problem u samom skrajcu već u tom da ti odvale zadnju komadinu od 15deka i boli ih flaki, daj se bar potrudi i nareži to fino a ne da ja moram rukama trgat da rasporedim ravnomjerno u sendvič....

Komentiraj...
Vidi sve komentare