To je to što me zanima!

Misica Katarina Prnjak zaručila se nakon debakla na izboru

POTPUNO RAZOČARANJE Katarini Prnjak nitko iz direkcije nije se javio ni nakon što ih je javno prozvala zbog zadnjeg mjesta na izboru za Miss svijeta ove godine
Vidi originalni članak

Niti je mene itko iz direkcije zvao niti sam ja njih zvala više. To je poglavlje mog života za mene prošlost, zaključila sam ga, kaže Katarina Prnjak (20). Šibenčanka se zaručila za svog dečka Jakova Lipotića iz Splita. S prijateljima je sretnu vijest podijelila na Facebooku, no o tome javno ipak nije htjela pričati.

- Presretna sam u životu. Imam obitelj, prijatelje, posvetila sam se i fakultetu - kaže Katarina, koja studira turistički menadžment u Šibeniku. I dalje odlazi na castinge kao članica Midikenna.

Direkcija koju Šibenčanka krivi za svoj debakl na izboru za Miss svijeta uopće se nije oglasila. Katarina , potpuno nepripremljena završila je na posljednjem mjestu. Jedina od 113 natjecateljica nije imala nacionalnu haljinu. Sama je morala plaćati prtljagu na avionu vraćajući se iz Londona u Zagreb. Jakov je cijelo vrijeme bio uz nju. Pratio ju je u Zagreb i na Pleso.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • mila 19 27.11.2011.

    izbor MIS je za lijepe cure a ne pametne!

  • e moj narode... 26.11.2011.

    sigurno se zaručila za nekog fizikalca iz brodogradilišta??'

  • jdn 26.11.2011.

    Bravo Katarina, udaj se i imaj obitelj a nisi nista propustila sto nisi ucinila nista na izboru. Niti ostale nisu nista ljepse nego su imale profesionalce iza sebe a ne kao ti amatere.To je ogledalo deustva i ludila u njemu. Cestitam i Jakovu jer ima ljepu zarucnicu a nadam se jednom i zenu.Sretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare