To je to što me zanima!

'Misica' o Kraljeviću: Taj stari pedofil, neće on mene zajeb.....!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Martina Knežević, koja je Vladimira Kraljevića optužila za pokušaj silovanja, za Exkluziv Tabloid je izjavila da ju je mazio po trbuhu, grudima, stražnjici, pupku...
Vidi originalni članak

Počeo me maziti po trbuhu, išao je s glavom prema stomaku, poljubio me i polizao pupak, ispričala je za Exkluziv Tabloid Martina Knežević (22) koja je vlasnika licence za Miss Universe Vladimira Kraljevića prijavila za pokušaj silovanja.

Dodaje da ju je zatim počeo maziti po rukama, grudima, stražnjici i leđima nakon čega je sjeo na krevet i rekao joj da skine gornji dio badića.

Kraljević pak tvrdi da je u cijeloj priči on žrtva. Priznaje kako ga je molila da joj pomogne ostvariti što bolji rezultat na natjecanju zbog čega joj je u hotelskoj sobi, kako tvrdi, jedino objasnio da mora uvući trbuh, dići glavu i držati se uspravno. Kaže da su mu ona i njezin dečko prijetili da će ga ubiti zbog čega joj je napisao potvrdu da je ona nova Miss Universe Hrvatske.

- To sam napisao kako me ne bi ubili - kaže Kraljević dok Martina tvrdi da joj je potvrdu dao kako s cijelom pričom ne bi izašla u javnost.

Pokazao je masnice koje je, kako tvrdi, dobio jer su ga tijekom predaje potvrde Martina i trojica muškaraca zarobila u jednom restoranu.

- Ako sam ja željela krunu, onda bih valjda sad šutjela i išla na pripreme za izbor i dobila krunu. Ali ne, ja sam se odlučila prijaviti policiji i definitivno se neće sa mnom zaj......, tko zna kome je on i što još radio, taj stari pedofil, meni neće - rekla je Marina koja je policiji predala audiozapise u kojima Kraljević priznaje što joj je napravio.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • mila 19 23.12.2011.

    znači prije nego staviš k(runu) na glavu,trebaš stavit k...u p....

  • palača 23.12.2011.

    ova cura ima neki ludi pogled,,,mozda ga je zavela pa je iskoristio priliku,oce medijsku paznju,gladna je toga i odmah-silovanje,ja bar tako mislim da je bilo

  • paradigma_1 23.12.2011.

    ova djevojka govori istinu a vidi se da je mudra pa ga navukla na tanak led

Komentiraj...
Vidi sve komentare