To je to što me zanima!

Misice prije izbora prošetale u nacionalnim kostimima. Cijeli svijet bruji o zgodnoj Ukrajinki

Ukrajinka Viktorija Apasenko na pozornici se pojavila u kostimu s krilima, koji je inspiriran arkanđelom Mihaelom - ratnikom koji pobjeđuje zlo
Vidi originalni članak

U New Orleansu večeras će se, nešto poslije ponoći po srednjoeuropskom vremenu, upriličiti 71. izbor za Miss Universe, na kojem se za prestižnu titulu bori i Hrvatica Arijana Podgajski (20). Tijekom ovog tjedna djevojke su u SAD-u imale prednatjecanje i pistom prošetale u večernjim haljinama, badićima i nacionalnim kostimima. Njih 84 tako je pokušalo izboriti mjesto među top 15, a kojima je to pošlo za rukom, saznat ćemo u finalu. Ipak, jedna od natjecateljica istaknula se među ostalima. O njoj danas bruji cijeli svijet. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nacionali kostimi djevojaka privukli su najviše pažnje publike. Bilo je tu polugolih kostima sa šljokicama, zatvorenih haljina s nacionalnim detaljima i onih s posebnom porukom svijetu. Najviše pažnje među njima privukla je Miss Ukrajine, čiji kostim je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama. 

Ukrajinka Viktorija Apasenko na pozornici se pojavila u kostimu s krilima, koji je inspiriran arkanđelom Mihaelom - ratnikom koji pobjeđuje zlo. Na sebi je imala dugu bijelu haljinu i zlatni steznik te zlatne čizme. Na krilima su se isticale boje Ukrajine, a Viktorija je poručila kako je kostim inspiriran ratom u njezinoj zemlji. U ruci je imala mač koji je u jednom trenutku podigla u zrak.

Arijana Podgajski, predstavnica Hrvatske, na prednatjecanju se pojavila u bijelo-zelenoj haljini, dizajnu Mine Petre, a koji predstavlja Zagorje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miss Universe Croatia Org (@missuniversecroatiaorg)

Također, pozornost je privukla i Miss Rusije, kojoj je dopušteno natjecanje usprkos invaziji na Ukrajinu. Anna Linnikova prošetala se u mini haljini s biserima i dragim kamenjem, a preko koje je imala baršunasto crvenu haljinu s dugim rukavima. Na glavi je imala krunu, što je upotpunilo njezinu temu - Rusko Carstvo. 

Nacionalni kostim s porukom imala je i Miss Velike Britanije. Noky Simbani haljinom je odala počast preminuloj kraljici Elizabeti II. noseći platinasto balsku haljinu, s pelerinom i krunom. 

Neke od ostalih natjecateljica i njihove kreacije pogledajte u nastavku...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mamuti na mostu 14.01.2023.

    Dakle….😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣-uzas

  • BabaYaga 14.01.2023.

    Naša bi naša bolju haljinu u second hand dućanu, ova krpa na njoj je užasna 🥴

  • Medo1314 14.01.2023.

    Po tim krilima bi ih prepoznali samo ameri, koji nisu upućeni u znanje o nacionalnim kostimima ijedne zemlje. Žuta štampa svijetom hara. Ja bi im nabavio kostim mjesečeve ratnice to bi imalo više smisla 🥱

Komentiraj...
Vidi sve komentare