Obavijesti

Show

Komentari 21

Misice prije izbora prošetale u nacionalnim kostimima. Cijeli svijet bruji o zgodnoj Ukrajinki

Misice prije izbora prošetale u nacionalnim kostimima. Cijeli svijet bruji o zgodnoj Ukrajinki
9

Ukrajinka Viktorija Apasenko na pozornici se pojavila u kostimu s krilima, koji je inspiriran arkanđelom Mihaelom - ratnikom koji pobjeđuje zlo

VIDEO

U New Orleansu večeras će se, nešto poslije ponoći po srednjoeuropskom vremenu, upriličiti 71. izbor za Miss Universe, na kojem se za prestižnu titulu bori i Hrvatica Arijana Podgajski (20). Tijekom ovog tjedna djevojke su u SAD-u imale prednatjecanje i pistom prošetale u večernjim haljinama, badićima i nacionalnim kostimima. Njih 84 tako je pokušalo izboriti mjesto među top 15, a kojima je to pošlo za rukom, saznat ćemo u finalu. Ipak, jedna od natjecateljica istaknula se među ostalima. O njoj danas bruji cijeli svijet. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:13

Nacionali kostimi djevojaka privukli su najviše pažnje publike. Bilo je tu polugolih kostima sa šljokicama, zatvorenih haljina s nacionalnim detaljima i onih s posebnom porukom svijetu. Najviše pažnje među njima privukla je Miss Ukrajine, čiji kostim je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama. 

Ukrajinka Viktorija Apasenko na pozornici se pojavila u kostimu s krilima, koji je inspiriran arkanđelom Mihaelom - ratnikom koji pobjeđuje zlo. Na sebi je imala dugu bijelu haljinu i zlatni steznik te zlatne čizme. Na krilima su se isticale boje Ukrajine, a Viktorija je poručila kako je kostim inspiriran ratom u njezinoj zemlji. U ruci je imala mač koji je u jednom trenutku podigla u zrak.

Arijana Podgajski, predstavnica Hrvatske, na prednatjecanju se pojavila u bijelo-zelenoj haljini, dizajnu Mine Petre, a koji predstavlja Zagorje. 

Također, pozornost je privukla i Miss Rusije, kojoj je dopušteno natjecanje usprkos invaziji na Ukrajinu. Anna Linnikova prošetala se u mini haljini s biserima i dragim kamenjem, a preko koje je imala baršunasto crvenu haljinu s dugim rukavima. Na glavi je imala krunu, što je upotpunilo njezinu temu - Rusko Carstvo. 

Nacionalni kostim s porukom imala je i Miss Velike Britanije. Noky Simbani haljinom je odala počast preminuloj kraljici Elizabeti II. noseći platinasto balsku haljinu, s pelerinom i krunom. 

Neke od ostalih natjecateljica i njihove kreacije pogledajte u nastavku...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga