To je to što me zanima!

Mislav Miličević priznaje: Imao sam trojke dok sam bio u školi

Najmlađi pobjednik kviza '1 protiv 100' Mislav zapamti sve ono što pročita. Student filozofije i povijesti obožava čitati. Čita dvije knjige na mjesec. Sve ga jako zanima
Vidi originalni članak

Još kao klinac želio sam sudjelovati u kvizovima. Prijavio sam se na 19. rođendan, rekao je zagrebački student filozofije i povijesti Mislav Miličević (19), najmlađi pobjednik kviza '1 protiv 100' i dobitnik 236.635 kuna.

- U srednjoj školi prolazio sam s trojkama iako obožavam čitati. Na mom je kompjuteru wikipedia postavljena kao početna stranica - otkriva Mislav.

Kaže da je gladan informacija. Čita dvije knjige na mjesec.

- Zanima me koliko je američkih predsjednika republikanaca, kad se prvi put upotrijebila riječ film. Zanima me razlika između montažne kuće i kuće od opeka. Moram reći da mi se prijatelji često smiju zbog mojih trivijalnih pitanja - smije se Mislav.

Predomislio se pa će umjesto putovanja u Aziju ići na Novi Zeland. Povest će prijatelje jer djevojka Eleonora ne može ići.


Idi na 24sata

Komentari 43

  • SekaAllTimeLow 12.05.2011.

    hahahhaha koja sam ja plavuša XD kad sam pročitala da je imo trojke, mislila sam na djecu! dok nisam pročitala text ahha XD

  • frčka 11.05.2011.

    kao što već rekoh- prirodna inteligencija na djelu! ako si ograničen i ne zanima te svijet oko tebe badava ti petice u imeniku.... baš mi je drago što je tako mlad i pametan dečko dobio priliku za bolji život... nek bude i dalje pametan kao što je i lijep!!!

  • 11.05.2011.

    Svaka čast Mislave. Tata bi bio jako ponosan. Mi malo stariji ga se dobro sjećamo. Naočiti brigadir počasnog odreda garde. Ne pada jabuka daleko od stabla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare