To je to što me zanima!

'Misle da smo zbog fotki glupe, a to je brendiranje i naš posao'

Volim ideju o starijim muškarcima u odijelima koji me ne shvaćaju ozbiljno u poslu, dok ja s druge strane zarađujem više od njih, govori manekenka Emily Ratajkowski u razgovoru s prijateljicom Kourtney Kardashian
Vidi originalni članak

Ako postoje mudrosti o životu i donjem rublju onda ih možemo naći kod Kourtney Kardashian (40) i Emily Ratajkowski (27) koje su se udružile na par minuta kako bi raspravile o važnim stvarima, o osnaživanju, samopouzdanju, važnosti donjeg rublja, izgradnji poslovnog carstva te borbi protiv negativnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ratajkowski inače ima vlastitu liniju kupaćih kostima i rublja, a zajedno s Kourtney se osvrnula na kritike o provokativnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, piše Metro.co.uk.

- Kada objavljujem nage fotografije inicijalna reakcija je 'o moj bože, opet gola', 'ona je tako glupa' ili 'zar nemaš ništa drugo za ponuditi'... Ali to je moj posao. Radi se o vlastitom brendiranju - objašnjava Emily.

Manekenka dodaje kako neki ne shvaćaju kako ona zarađuje.

- Volim ideju o starijim muškarcima u odijelima koji me ne shvaćaju ozbiljno u poslu, dok ja, s druge strane, zarađujem više od njih - govori Emily.

Nedavno je lansirala i liniju pod nazivom 'Inamorata' koja sadrži 'visoko rezane' kupaće kostime i odjeću koja se može nositi izvan kuće, kao što su biciklističke hlačice, bodiji i suknje.

 - Svaki komad je nešto što bih ja odjenula - kaže Ratajkowski i ističe da je linija napravljena za djevojke koje se dobro osjećaju u vlastitom tijelu.

Nakon što je Kardashian podržala Emily, objasnila je i zašto je donje rublje važno.

 - Volim što je to rublje samo za mene. Kupim nešto novo i nitko to ne mora primijetiti, ali se ja dobro osjećam - kaže Kourtney.

Emily dodaje da je upravo bitno to kako se netko osjeća.

- To mislim općenito o modi i ljepoti. Naposljetku, ako se osjećate malo bolje u svojoj koži, to će vas 'ponijeti' u bilo čemu što radite - zaključuje manekenka.

OBITELJ BEZ GRANICA Potpuni rat Kardashiana: Na tapeti je i mamin novi dečko...

Kourtney je podijelila i životnu lekciju mame Kris Jenner (63) koja je podučavala nju i sestre da uvijek nose komplete donjeg rublja u slučaju da ih zadesi prometna nesreća.

 

 

PRIJE 26 GODINA POGINUO JE DRAŽEN. Ovih 10 fotografija pokazuju kakav je zapravo bio čovjek

Idi na 24sata

Komentari 22

  • tusampjeseice 07.06.2019.

    Ne ,ja nemislim da ste vi glupe vec oni koji vise na vasim profilima i omogucuju vam takav nacin zivota.

  • Brick 07.06.2019.

    Posao? Vi nemate posao. Jedne obične neradnice.

  • nepoželjan 07.06.2019.

    zletel bi v njih kak zetor v šumu

Komentiraj...
Vidi sve komentare