Obavijesti

Show

Komentari 22

'Misle da smo zbog fotki glupe, a to je brendiranje i naš posao'

'Misle da smo zbog fotki glupe, a to je brendiranje i naš posao'
7

Volim ideju o starijim muškarcima u odijelima koji me ne shvaćaju ozbiljno u poslu, dok ja s druge strane zarađujem više od njih, govori manekenka Emily Ratajkowski u razgovoru s prijateljicom Kourtney Kardashian

VIDEO

Ako postoje mudrosti o životu i donjem rublju onda ih možemo naći kod Kourtney Kardashian (40) i Emily Ratajkowski (27) koje su se udružile na par minuta kako bi raspravile o važnim stvarima, o osnaživanju, samopouzdanju, važnosti donjeg rublja, izgradnji poslovnog carstva te borbi protiv negativnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:30

Ratajkowski inače ima vlastitu liniju kupaćih kostima i rublja, a zajedno s Kourtney se osvrnula na kritike o provokativnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, piše Metro.co.uk.

- Kada objavljujem nage fotografije inicijalna reakcija je 'o moj bože, opet gola', 'ona je tako glupa' ili 'zar nemaš ništa drugo za ponuditi'... Ali to je moj posao. Radi se o vlastitom brendiranju - objašnjava Emily.

Manekenka dodaje kako neki ne shvaćaju kako ona zarađuje.

- Volim ideju o starijim muškarcima u odijelima koji me ne shvaćaju ozbiljno u poslu, dok ja, s druge strane, zarađujem više od njih - govori Emily.

Nedavno je lansirala i liniju pod nazivom 'Inamorata' koja sadrži 'visoko rezane' kupaće kostime i odjeću koja se može nositi izvan kuće, kao što su biciklističke hlačice, bodiji i suknje.

 - Svaki komad je nešto što bih ja odjenula - kaže Ratajkowski i ističe da je linija napravljena za djevojke koje se dobro osjećaju u vlastitom tijelu.

Nakon što je Kardashian podržala Emily, objasnila je i zašto je donje rublje važno.

 - Volim što je to rublje samo za mene. Kupim nešto novo i nitko to ne mora primijetiti, ali se ja dobro osjećam - kaže Kourtney.

Emily dodaje da je upravo bitno to kako se netko osjeća.

- To mislim općenito o modi i ljepoti. Naposljetku, ako se osjećate malo bolje u svojoj koži, to će vas 'ponijeti' u bilo čemu što radite - zaključuje manekenka.

Potpuni rat Kardashiana: Na tapeti je i mamin novi dečko...
Potpuni rat Kardashiana: Na tapeti je i mamin novi dečko...

Kourtney je podijelila i životnu lekciju mame Kris Jenner (63) koja je podučavala nju i sestre da uvijek nose komplete donjeg rublja u slučaju da ih zadesi prometna nesreća.

 

 

PRIJE 26 GODINA POGINUO JE DRAŽEN. Ovih 10 fotografija pokazuju kakav je zapravo bio čovjek

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...