To je to što me zanima!

Mišo Kovač bio u splitskoj bolnici zbog korone, nakon kisika su ga pustili doma

Osim Miše, koronom su se zarazile i supruga Lidija te kći Ivana, koja je oca posjetila prije samo nekoliko dana u njegovom domu u Strožancu pokraj Splita, gdje se pjevač nalazi već nekoliko mjeseci
Vidi originalni članak

Legenda hrvatske glazbene scene, Mišo Kovač (80) u srijedu 1. prosinca otpušten je iz splitske bolnice gdje je bio hospitaliziran zbog upale pluća i visoke temperature. Ipak, zdravstveno stanje pjevača se pogoršalo te je nedavno opet završio u bolnici, piše Slobodna Dalmacija

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mišo je, naime, pozitivan na korona virus. Osim njega, koronom su se zarazile i supruga Lidija te kći Ivana, koja je oca posjetila prije samo nekoliko dana u njegovom domu u Strožancu pokraj Splita, gdje se nalazi već nekoliko mjeseci. 

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, Miši se preko noći narušilo zdravstveno stanje zbog čega je prije nekoliko dana hitno odvezen u bolnicu gdje je bio i priključen na respirator, a primao je i kisik. 

Pjevaču je, nakon što je primio kisik, postalo bolje te su ga liječnici tijekom današnjeg dana pustili doma na kućnu njegu. 

LEGENDA SE OPORAVLJA Mišo Kovač je izašao iz bolnice: Osjeća se odlično i odmah je otišao na druženje s prijateljima

Mišo je sada sa suprugom i kćeri u iznajmljenom stanu na Strožancu, iako je donedavno boravio u 50 metara udaljenom stanu kod Tomija Božikovića s čijom je obitelji dugogodišnji prijatelj. S obzirom da oni renoviraju kuću, pjevač se preselio u apartman nedaleko od stana. Tomijeva obitelj i dalje brine o pjevaču. 

Navodno ni Mišo ni Lidija, a ni Ivana nisu cijepljeni protiv korone.  Vijest da je Mišo izašao iz bolnice potvrdio je njegov menadžer Ivica Bubalo.

- Nisam se još čuo s njim, a niti s Ivanom. Ne znam još ništa, osim da je izašao van - rekao nam je.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • gumeni0804 15.12.2021.

    jel cjepljen?u članku ne pise..obicno kad netko nije cjepljen to 12 puta naglase u clanku...

  • Bać Iva 15.12.2021.

    Mi Stari Šokci smo uvijek voljeli i cijenili Mišu Kovača, nikad se nije prodao, nije svirao u Srbiji, uvijek svoj, uvijek faca, prava legenda i Hrvatina. Ozdravi, kralju, i dođi u Slavoniju pjevati.

  • GOGA SPLIT 15.12.2021.

    Vise je Miso pruzio i pomogao sirotinji po Mirogoju,nego ste vi pojedoni zlobnici ocima vidjeli. Nebrinite se vi za Misu, on nije beskucnik. Ako mu Tomijeva obitelj i pomaze ,,sigurno imaju i zasto,, Ko je tako sirokogrudan u ovakva vremena da neko na veliko pomaze, bez razloga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare