Show

Komentari 12

Mišo Kovač je izašao iz bolnice: Osjeća se odlično i odmah je otišao na druženje s prijateljima

Mišo Kovač je izašao iz bolnice: Osjeća se odlično i odmah je otišao na druženje s  prijateljima

Nakon što je proveo tjedan dana u bolnici na Firulama, Mišo je jedva dočekao zagrliti suprugu i posjetiti obiteljske prijatelje u Strožancu

Legendarni pjevač Mišo Kovač (80) danas je izašao iz bolnice. Osjeća se odlično, te je jedva dočekao da zagrli svoju suprugu Lidiju, kažu izvori za Jutarnji list.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor blizak Miši ispričao je i da je pjevač po izlasku iz bolnice stigao u Strožanac, nedaleko od Splita, gdje je posjetio obiteljske prijatelje Tomija i Vanju Božiković. 

storyeditor/2021-11-17/PXL_290916_14311766.jpg

Prisjetimo se, pjevač je i prije dvije godine bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Rockefellerovoj, gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća.

Prošli tjedan je Mišo nekoliko dana imao povišenu temperaturu, te ga je u srijedu Hitna pomoć iz kuće u Strožancu prebacila na splitske Firule. Pjevač je negativan na koronu, a njegova kći Ivana u prošli petak je za Story potvrdila da je Mišo dobro.

Za vrijeme njegovog boravka u bolnici izašla je pjesma  'Ja ne mogu drugo nego da ga volin', koju je Mišo snimio sa Sašom Antićem iz TBF-a za svoj voljeni Hajduk.

Najčitaniji članci