Show

Komentari 81

Mišo Kovač bio u splitskoj bolnici zbog korone, nakon kisika su ga pustili doma

Mišo Kovač bio u splitskoj bolnici zbog korone, nakon kisika su ga pustili doma

Osim Miše, koronom su se zarazile i supruga Lidija te kći Ivana, koja je oca posjetila prije samo nekoliko dana u njegovom domu u Strožancu pokraj Splita, gdje se pjevač nalazi već nekoliko mjeseci

Legenda hrvatske glazbene scene, Mišo Kovač (80) u srijedu 1. prosinca otpušten je iz splitske bolnice gdje je bio hospitaliziran zbog upale pluća i visoke temperature. Ipak, zdravstveno stanje pjevača se pogoršalo te je nedavno opet završio u bolnici, piše Slobodna Dalmacija

POGLEDAJTE VIDEO 

Mišo je, naime, pozitivan na korona virus. Osim njega, koronom su se zarazile i supruga Lidija te kći Ivana, koja je oca posjetila prije samo nekoliko dana u njegovom domu u Strožancu pokraj Splita, gdje se nalazi već nekoliko mjeseci. 

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, Miši se preko noći narušilo zdravstveno stanje zbog čega je prije nekoliko dana hitno odvezen u bolnicu gdje je bio i priključen na respirator, a primao je i kisik. 

Pjevaču je, nakon što je primio kisik, postalo bolje te su ga liječnici tijekom današnjeg dana pustili doma na kućnu njegu. 

Mišo je sada sa suprugom i kćeri u iznajmljenom stanu na Strožancu, iako je donedavno boravio u 50 metara udaljenom stanu kod Tomija Božikovića s čijom je obitelji dugogodišnji prijatelj. S obzirom da oni renoviraju kuću, pjevač se preselio u apartman nedaleko od stana. Tomijeva obitelj i dalje brine o pjevaču. 

storyeditor/2021-11-17/PXL_290916_14311766.jpg

Navodno ni Mišo ni Lidija, a ni Ivana nisu cijepljeni protiv korone.  Vijest da je Mišo izašao iz bolnice potvrdio je njegov menadžer Ivica Bubalo.

- Nisam se još čuo s njim, a niti s Ivanom. Ne znam još ništa, osim da je izašao van - rekao nam je.

Najčitaniji članci