To je to što me zanima!

Mišo je opet završio u bolnici

Iako je prije par dana pušten iz bolnice, legendarnog glazbenika Mišu Kovača u srijedu su ponovno vratili. Kako doznajemo, njegovo stanje je stabilno
Vidi originalni članak

Mišo Kovač (80) danas je ponovno završio u bolnici, nakon što je jučer tijekom dana otpušten iz nje. Kako doznajemo, njegovo stanje je stabilno. 

Skočila mu je temperatura, a problem je i s razinom kisika zbog koronavirus, piše Dalmatinski portal. Pišu da se ne osjeća loše, iako prima kisik.

GLAZBENA LEGENDA Mišo Kovač bio u splitskoj bolnici zbog korone, nakon kisika su ga pustili doma

Mišo je jučer otpušten iz bolnice nakon što je primio kisik. Jutarnji list je doznao da to nije bilo zbog koronavirusa kojim se popularni pjevač zarazio prošlog tjedna, nego zbog mjera predostrožnosti, odnosno svoje kronične opstruktivne bolesti pluća (KOPB).

Njegovi bliski prijatelji kažu da Mišo nema nikakve ozbiljnije simptome vezane uz koronu. Nakon što mu se zdravstveno stanje stabiliziralo otpušten je kući, ali njegova supruga Lidija i kćer Ivana (44) su gore prošle pa osim umora i bolova u tijelu imaju i povišenu temperaturu.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Kikać_1 16.12.2021.

    Mišo vječna legendo,

  • DENDEERI 16.12.2021.

    ljudi cijepite se ne izigravajte "stručnjake".. jer ne razlikujete virus od parazita i još mislite da sveta vodica liječi sve

  • nokia8 15.12.2021.

    Brz oporavak zelim velikom navijacu Hajduka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare