To je to što me zanima!

Mišo Kovač je u bolnici, opet imao respiratornih problema

Prije četiri dana je objavio spot za pjesmu 'Čuvajte mi pismu' s albuma 'Budi čovjek dobre volje' iz 1999. godine. Radi se o prvom od čak četiri nova spota koja je snimio prije mjesec dana u Podstrani
Vidi originalni članak

Pjevač Mate Mišo Kovač (80) trenutačno je u bolnici na liječenju, a dalmacijadanas.hr piše kako se nalazi na Odjelu za plućne bolesti u KBC-u Split.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stabilno  je i dobro se oporavlja i kroz nekoliko dana mogao bi biti pušten na kućnu njegu. Pjevač je imao respiratornih problema koji nisu uzrokovani koronom.

Zbog toga je i ranije bio u bolnici. Prije dvije godine je bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Rockefellerovoj, gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća.

LEGENDA SE OGLASILA Mišo Kovač: Nisam se povukao, ali neću nastupati pred 100 ljudi

Prije četiri dana je objavio spot za pjesmu 'Čuvajte mi pismu' s albuma 'Budi čovjek dobre volje' iz 1999. godine. Radi se o prvom od čak četiri nova spota koja je snimio prije mjesec dana u Podstrani. 

Snimio je i spotove za pjesme 'Ostala si uvijek ista', 'Ako me ostaviš' i 'Najljepše su oči moje majke', koji bi također uskoro trebao objaviti. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Prva proleterska_1_1 23.10.2021.

    Drž se Mišo !

  • 23.10.2021.

    Drži se Mišo ,ozdravi 🙏

  • ifana 23.10.2021.

    S vremena na vrijeme treba oprat brkove

Komentiraj...
Vidi sve komentare