To je to što me zanima!

Mišo nema ozbiljnije simptome i nakon kisika su ga pustili kući, Ivana i Lidija imaju temperaturu

Izvori bliski legendi kažu kako je Mišo dobro prošao. Najbolje od obitelji. Prepun je planova i spreman za akciju, tvrde, a nakon blagdana se vraća snimanju spotova
Vidi originalni članak

Glazbena legenda Mišo Kovač (80) bio je u utorak navečer nakratko u bolnici i primio je kisik, saznaje Jutarnji list, no ne zbog koronavirusa kojim se popularni pjevač zarazio prošlog tjedna, nego zbog mjera predostrožnosti, odnosno svoje kronične opstruktivne bolesti pluća (KOPB).

Njegovi bliski prijatelji kažu da Mišo nema nikakve ozbiljnije simptome vezane uz koronu. Nakon što mu se zdravstveno stanje stabiliziralo otpušten je kući, ali njegova supruga Lidija i kćer Ivana (44) su gore prošle pa osim umora i bolova u tijelu imaju i povišenu temperaturu. Miši je, kažu izvori, jedina briga trenutačno što je njegov redatelj Željko Petreš poslovno pretrpan pa Mišo ne može snimati spotove prije blagdana jer pjevač je 'spreman za akciju'. 

GLAZBENA LEGENDA Mišo Kovač bio u splitskoj bolnici zbog korone, nakon kisika su ga pustili doma

Kad su ga vozili u bolnicu prije par tjedana, otkriva izvor, na radiju je svirala pjesma 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin', što je Miši dalo dodatnu snagu da prebrodi bolest.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • banmla 15.12.2021.

    To je tak kad se cijepiš.Čovjek je vrhunski pjevač ali u njegovim godinama i što je prošao u životu..... Želim mu da ozdravi

  • 15.12.2021.

    danijeoddroge

  • debelahladovina1 15.12.2021.

    Vjerovatno se zarazio u bolnici od nekoga s COVID potvrdom, u bolnicu nije otisao zarazen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare