To je to što me zanima!

Miss Hrvatske oduševila svijet odgovorom o padu na pozornici

Kad vam netko kaže da niste dovoljno dobri, recite im samo da ponovno pogledaju kako to radite najbolje na svijetu. Sa svojim odgovorom osvojila je svijet, a strani mediji raspisali su se o simpatičnom Mijinom odgovoru
Vidi originalni članak

Izbor za Miss Universe bio je u noći s nedjelje na ponedjeljak u Atlanti. Čak 90 djevojaka borilo se za titulu najljepše, a Hrvatsku je predstavljala Mia Rkman (22) i u 'borbi' s 90 djevojaka ušla je u top 20.

Strani mediji su se raspisali kako je Mia osvojila simpatije nakon što je odlično odgovorila na pitanje koje joj je postavio voditelj Steve Harvey (62). Pitao ju je o njezinom strahu i misli li da će pasti na natjecanju.

- Prije dva dana vidjeli smo naše kraljice kako padaju, ali su ustale s predivnim osmijehom, sa samopouzdanjem su nastavile hodati. Pokazale su meni i cijelom svijetu da i ako padneš, moraš ustati i nastaviti dalje. Ispričavam se produkciji ako malo sporije hodam večeras, ali za svaki slučaj. Čak i ako padnem, ustat ću, popraviti svoju nevidljivu krunu i nastaviti hodati - rekla je Mia i dodala: 

- Kad vam netko kaže da niste dovoljno dobri, recite im samo da ponovno pogledaju kako to radite najbolje na svijetu. Sa svojim odgovorom osvojila je svijet, a strani mediji raspisali su se o simpatičnom Mijinom odgovoru.

I društvene mreže zatrpane su pozitivnim komentarima, a nakon sinoćnjeg finala, Hrvatica je dobila podršku na Twitteru. 

BORILO SE NJIH 90 Nova Miss Universe je iz Južne Afrike, naša Mia ušla u top 20

- Odličan odgovor. Kako je pametna. Iako je imala nevidljivu krunu, Mia je zaslužila bolje mjesto. Dobro se snašla i pametno rekla. Svaka čast, curo - samo su neki od komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Lilix 09.12.2019.

    Jako lijepa. Jedino sto je sitna. Oko 170 cm. Da je viša bi bila miss. Ova crnkinja mi je bezveze.

  • ♡♡♡ 09.12.2019.

    Mogu se ljudi isprdavati, ali za to treba hrabrost.

  • 09.12.2019.

    Demonstrirala kretanje hrvatskog BDP-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare