Show

Komentari 33

Nova Miss Universe je iz Južne Afrike, naša Mia ušla u top 20

Nova Miss Universe je iz Južne Afrike, naša Mia ušla u top 20

Hrvatsku je predstavljala Mia Rkman i ušla je u top 20. Strani mediji su se raspisali kako je Mia osvojila simpatije nakon što je odlično odgovorila na pitanje koje joj je postavio voditelj Steve Harvey

Izbor za Miss Universe bio je u noći s nedjelje na ponedjeljak u Atlanti. 90 djevojaka borilo se za titulu najljepše, a ona je naposljetku pripala manekenki Zozibini Tunzi (26) iz Južne Afrike. U biografiji za izbor opisala se strastvenom aktivistkinjom koja se bori protiv nasilja na temelju roda. 

- Želi promijeniti priču o rodnim stereotipima. Ponosna je zagovornica prirodne ljepote i potiče žene da vole sebe upravo onakve kakve jesu - piše u njezinoj biografiji. 

Titulu prve pratilje ponijela je Miss Portorika, a druga je bila Miss Meksika. 

Hrvatsku je predstavljala Mia Rkman (22) i ušla je u top 20. Strani mediji su se raspisali kako je Mia osvojila simpatije nakon što je odlično odgovorila na pitanje koje joj je postavio voditelj Steve Harvey (62). Pitao ju je o njezinom strahu i misli li da će pasti na natjecanju.

- Prije dva dana vidjeli smo naše kraljice kako padaju, ali su ustale s predivnim osmijehom, sa samopouzdanjem su nastavile hodati. Pokazale su meni i cijelom svijetu da i ako padneš, moraš ustati i nastaviti dalje. Ispričavam se produkciji ako malo sporije hodam večeras, ali za svaki slučaj. Čak i ako padnem, ustat ću, popraviti svoju nevidljivu krunu i nastaviti hodati - rekla je Mia. Njezin odgovor proširio se po Twitteru. 

Miss Universe 2019

Inače, Mia je u najboljih pet djevojaka iz Europe na izboru za Miss Universe. Ispred nje su natjecateljice iz Albanije, Francuske i Irske, a nakon nje djevojka iz Portugala.

Miss Universe 2019

POGLEDAJTE VIDEO: