To je to što me zanima!

Miss Melita o izboru: Za svoje godine sam super zadovoljna

Iako je po anketama bila četvrta, Miss Universe Melita Fabečić ostala je bez lente. Nije razočarana, utjeha joj je to što su je proglasili ljepoticom s najljepšim tijelom
Vidi originalni članak

Ovi su članovi žirija slijepi kad ti nisi pobijedila, samo je jedan od komentara podrške koje su fanovi i prijatelji na društvenim mrežama uputili našoj Miss Universe.

Zagrepčanka Melita Fabečić (18) tvrdi da nije razočarana što se nije plasirala među 16 najboljih djevojaka na svjetskom izboru koji je bio u Moskvi.

- Presretna sam. Za svoje godine sam super zadovoljna kako sam se snašla među svim tim curama koje su godinama živjele za to. Malo mi je čudno da u finalu nema djevojaka iz Bolivije, Francuske, Poljske, Izraela - rekla je Melita i dodala da je jako sretna zbog pobjednice, Miss Venezuele Marie Gabriele Isler (25), s kojom se sjajno slagala. 

Nekoliko dana prije izbora Melita se na Facebooku pohvalila da joj je upravo ona pomogla izabrati haljinu koju će nositi u finalu. Melita je samo nekoliko dana prije prema anketama bila četvrta, no žiri se nije složio s time. Utjeha joj je što su je proglasili ljepoticom s najljepšim tijelom.

- Već sam dogovorila snimanje velike svjetske kampanje za jedan od poznatijih brendova - pohvalila se maturantica ekonomske škole.

Miss Universe je Gabriela iz Venezuele, Melita nije u Top 16

Idi na 24sata

Komentari 49

  • ludom 12.11.2013.

    Naša cura mi je ljepša. Ali neka, o ukusima se ne raspravlja. Život je pred njom, a onda i cijeli svijet.

  • Gollum_1 11.11.2013.

    Trebalo bi im svima tu svu silnu šminku skinut pa da ih vidimo onda :))

  • kokoshka23 11.11.2013.

    napokon neka zgodna missica kod nas..zasluzila je biti među prvih 5!!! al dobro...venezuela je klasik

Komentiraj...
Vidi sve komentare