To je to što me zanima!

Miss turizma Hrvatske: 'Jedva čekam sutra prošetati u svojoj lijepoj nacionalnoj haljini...'

Marija nam je otkrila kako će joj izgledati nacionalna haljina na sutrašnjem predstavljanju u Kini
Vidi originalni članak

Marija Vukašina (21) ove godine nas predstavlja na svjetskom izboru za Miss turizma u Kini. Sutra ima predstavljanje nacionalne haljine, za koju je kazala kako je najvažniji izlaz na natjecanju.jer predstavlja kulturu države.

- Ponosna sam na sebe i dokazala sam si da je sve moguće postići. Jedva čekam sutra prošetati svoju nacionalnu haljinu pred tolikom publikom - govori nam Zadranka Marija. 

KOMENTIRALA I MISS HRVATSKE Miss turizma Hrvatske: 'U Kini ću graditi karijeru. Tomislava? Uvijek me pogode takve stvari'

Njen izbor haljine je bio brend Hunić design sisters iza kojeg stoje dvije sestre Diana i Andrijana Hunić.

- Haljina je rađena tradicionalnim hrvatskim vezom posavske narodne nošnje. Uz to, predstavlja tradiciju naše domovine. Sviđa mi se što je ta tradicija uklopljena u moderan okvir - istaknula je naša predstavnica na izboru ljepote u Kini.

Podsjetimo, Marija se sa 16 godina prijavila na izbor za Miss Zadarske županije. Nakon toga je išla na izbore i snimanja.

- Za ovo natjecanje sam se spremala od početka ljeta. Znala sam vježbati i po dva sata dnevno - otkrila nam je.

Studentica treće godine ekonomije odmalena je trenirala ples, koji je zbog obaveza postao samo dio koreografije na izboru. Plesna koreografija bila je u verziji modernog baleta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bukobuki 15.12.2023.

    Jbt jel ovo neka zaj…cija? 😂😂

  • pajdhdiejga 14.12.2023.

    Boze svaka dns moze biti miss

Komentiraj...
Vidi sve komentare