To je to što me zanima!

Miss turizma Hrvatske postala 4. pratilja Miss turizma svijeta

Jelena Katarina Kapa je Hrvatsku predstavila u gradskoj splitskoj narodnoj nošnji dizajnerice Diane Hunic i večernjoj haljini Vjenčanica Nancy
Vidi originalni članak

Hrvatska predstavnica Jelena Katarina Kapa na ovogodišnjem svjetskom izboru za Miss Turizma koji se održao u Barquisimentu u Venezueli osvojila je prestižnu lentu 4. pratilje Miss Turizma svijeta 2014..

U brojnoj konkurenciji svjetskih ljepotica, lentu najljepše te krunu Miss Turizma svijeta je osvojila predstavnica Japana, a njezine pratilje su bile uz našu predstavnicu misice Španjolske, Brazila i Velike Britanije.

Jelena Katarina Kapa je Hrvatsku predstavila u gradskoj splitskoj narodnoj nošnji dizajnerice Diane Hunic i večernjoj haljini Vjenčanica Nancy,koja je dobila i specijalnu pohvalu stručnog ocjenjivačkog suda,čiji je član i ove godine bio Boris Kosmač,vlasnik licence za Miss Turizma Hrvatske.

'- Ovo je još jedan veliki uspjeh u nizu naših misica i mistera turizma u proteklih nekoliko godina te velika promocija naše države i njenog turizma u svijetu - rekao  je Boris Kosmač. Za vrijeme predstavljanja, Jelena Katarina obratila se publici na hrvatskom jeziku uz predivne fotografije njenog rodnog grada Trogira I Plitvičkih jezera.

Izbor je pratilo više od osamdesetak nacionalnih televizija sto je dobra promocija Hrvatske i hrvatskog turizma. Gledatelji u Hrvatskoj imati će priliku vidjeti snimku cjelokupnog izbora Miss Turizma svijeta po povratku hrvatske delegacije u domovinu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ankastazio 15.12.2014.

    zar postoji 4.pratilja, il su to sad izmislili zbog ove naše?

  • susie14 14.12.2014.

    pa i nije bas lijepa, iako ni ostale nisu neke ljepotice

  • svejedobro 14.12.2014.

    Super, 5. na svijetu :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare