To je to što me zanima!

Mister Dino već je izgubio titulu zbog neozbiljnosti

Nije dolazio na snimanja, ne bi se ni javio te je tražio da i njegovoj curi plate put u Rusiju, gdje je trebao predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru
Vidi originalni članak

Dino Bubičić (26) prije dvije godine prijavio se na izbor za Mistera turizma, čiji je vlasnik licencije Boris Kosmač. Bivši “farmer” ne osporava da Bubičić ima dobre predispozicije za manekenstvo, no kaže da ipak nije sve samo u dobrom izgledu. Nakon što je postao Mister turizma 2006., Dino se nije pojavljivao na snimanjima niti je javljao gdje je. Kosmač je njegovo ponašanje trpio tri mjeseca i onda mu je oduzeo titulu.
- Mislim da mu je bilo žao što je izgubio titulu. Nije on bio divlji poput Naomi Campbell. Ne sjećam se svih detalja jer ja pamtim uglavnom lijepe stvari, no zahtijevao je, primjerice, da i njegovoj djevojci platimo put u Rusiju, gdje je trebao predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru za Mistera. To je apsolutni nonsens. I ja bih volio da mama i tata idu sa mnom u Rusiju - ironičan je Kosmač.
Kaže kako nije znao da je bio nekoliko mjeseci u zatvoru.
- Da smo znali za to, ostavili bismo mu titulu, ali bismo ga tjerali na humanitarni rad protiv droge - zaključuje Kosmač.
Dino u srijedu više nije smio davati izjave. Kod kuće je u Rijeci.
- Molim vas, javite se Direkciji - rekao nam je skrušena glasa.

ZAPIO SE PA KASNIO NA REVIJE
Dino je uglavnom nosio neafirmirane modne revije. Kolege manekeni opisuju ga kao dečka odličnog za zezanciju, no pomalo neozbiljnog za posao. Kažu da je znao kasniti na revije, a jedanput se nije ni pojavio jer se večer prije zapio. Takvo ponašanje pripisuju njegovoj mladosti. Ipak, nikad nisu posumnjali da bi Dino imao ikakve veze s drogom.

DINO OSTAJE MISTER
Dino do daljnjeg ostaje Mister Hrvatske, a konačnu odluku donijet će Maja Šostar, u dogovoru s vlasnicom svjetske licence.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • brusnica 10.07.2008.

    slažem se sa strijelicom

  • ANA MARIJA 10.07.2008.

    Svaki dan nam se sa stranica novina smješkaju \'\'poznate osobe\'\' tj.kriminalci, svodnici, kurve, kvarni političari, prodane duše, za koje je nepoznato samo to zašto su i kako postali poznati. Puno njih je na razne nečasne načine kupilo svoje mjesto pred kamerom, ovaj je dečko par priznao svoje grijehe? I čini se pokajao se....Možda mu treba dati priliku ??

  • inictha 10.07.2008.

    ljudi nađite si život!!sta tu sada većina osuđuje jadnog dečka,jbg pogriješio je,odslužio i život ide dalje,valjda je naučio lekciju..prvo krenite od sebe pa osuđujte druge jer nitko nije tako čist i svet!oko njega novinari rade dramu više nego oko ubojica i pravih kriminalaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare