To je to što me zanima!

Mister Hrvatske na ulici ne bi primjetio Vlatku Pokos

Dino Bubičić je čest gost društvenih događanja. Voli se slikavati i odgovara mu medijska pažnja. Mister je za Vlatku izjavio da nije njegov tip cure
Vidi originalni članak

Mister Hrvatske Dino Bubičić (26) je prije nekoliko dana dobio komplimente od Vlatke Pokos. Proglasila ga je jako zgodnim momkom, no to ga nije nimalo dirnulo. Mister je za Vlatku izjavio da nije njegov tip cure. Tvrdi da ne zna da se radi o Vlatki, vjerojatno se ne bi ni okrenuo za njom na ulici. Vlatku baš i ne poznaje, kaže, pa nije stigao steći mišljenje o njoj. Dino se trenutačno priprema za Izbor za Mistera svijeta. Čest je gost društvenih događanja. Voli se slikavati i odgovara mu medijska pažnja. Nakon što je u srpnju osvojio titulu Mistera Hrvatske otkriveno je da je bio u zatvoru zbog dilanja te da je majku tukao i gušio. Direkcija hrvatskog izbora se konzultirala sa direkcijom svjetskog izbora te odlučila kako Dino može zadržati svoju titulu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Splićo 11.10.2008.

    Slikati,NE slikavati... Malo konzutacije prije objavljivanja članka nebi naškodilo!

  • ivonaa 11.10.2008.

    pa nebi ni ja.. ehehhehe

  • 11.10.2008.

    Izbore za koje-kakve mistere i missice svakako treba organizirati i po zatvorima, jer i tamo ima lijepih i zgodnih. A kao što vidimo prošlost nije bitna, pa zašto nas na nekom svjetskom izboru ne bi zastupao neki ubojica?? Glavno da je čovjek zgodan !! Dajmo primjer našoj djeci !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare